Uncategorized @ro

Nu este nevoie sa comandati ferestre noi, va fi mai ieftin sa le reparati

By octombrie 19, 2021No Comments

La aproximativ 7 ani de la inceperea functionarii sistemelor de ferestre, chiar si modelele din PVC de cea mai inalta calitate si fiabile isi pierd treptat caracteristicile.

Primele semne de defectiuni sunt blocarea furniturii la deschiderea sau inchiderea cadrului, este nevoie de un efort considerabil pentru a schimba pozitia cercevelei, se depisteaza curentii de aer, iar izolarea fonica este slabita.

Utilizatorul este sub impresia falsa ca va fi nevoie in curand o achizitionare a unei constructii noi.

Conform gandirii istoric dovedite, cetatenii nostri au impresia ca va fi mai rapid si mai convenabil sa cumparam un lucru nou, decat sa reparam unul care este defectat. Aceasta concluzie este departe de a fi intotdeauna justificata. Va vom explica ca serviciile pentru repararea ferestrelor in Chisinau de la firma MEGAINSTALL este o alegere mult mai practica, mai ieftina decat schimbarea intregii structuri intr-una noua.

Avantajele repararii ferestrei defecte in comparatie cu achizitionarea si instalarea unei noi structuri

In primul rand, stabilim cauza defectiunii. Va rugam sa retineti ca elementele principale (pante, geamuri termopan, refluxuri) ale sistemului de geamuri sunt de obicei in stare de functionare. In plus, toate componentele de mai sus reprezinta aproximativ 85% din costul tuturor structurilor de ferestre.

In consecinta, la inlocuirea ferestrei din PVC 85% din costul total va fi economisit.

Care sunt avantajele proprietarului ferestrei atunci cand le repara:

  • se economiseste timpul, toate activitatile pot fi desfasurate in timpul zilei. Noul produs va dura pana la 2 saptamani pentru a fi construit;
  • veti economisi nervi si resursele economice. Nu este nevoie sa curatati gunoiul aparut de obicei dupa instalarea ferestrelor;
  • reducerea costurilor financiare. Orice reparatie va va costa mai ieftin decat instalarea unui nou geam.

Nu este nevoie sa va pierdeti timpul dvs. liber in weekend, stand acasa si asteptand finalizarea lucrarilor de instalare. Mesterul va veni oricand si va face toate lucrarile de reparatii cu promptitudine.

Drept urmare, dupa reparatiile efectuate, sistemul de ferestre nu va ceda absolut unei noi constructii in ceea ce priveste caracteristicile sale operationale.

Daca este inregistrata o defectiune a unitatii de sticla din PVC, a elementelor sale constitutive, a accesoriilor, apelati compania MEGAINSTALL si comandati o gama completa de servicii pentru repararea si restaurarea produselor.