Pe aceasta pagina puteti vedea si familiariza pe scurt cu preturile noastre pentru repararea si instalarea ferestrelor, plaselor anti – insecte in Chisinau, Moldova. Specialistii companiei noastre vor putea calcula imediat costul, inainte de inceperea lucrarilor si in prima zi de sosire, de obicei, lucreaza imediat. CONSULTAREA ESTE GRATUITA, CHIAR DACA NU ATI FACUT COMANDA !!! Nu trebuie sa achitati nimic pentru evaluare. Pentru pensionari, persoane cu dizabilitati si familiile cu multi membri de familie oferim  o reducere de 10-15% !!!

OPERATORII VOR CALCULA PRETUL SI VOR PRIMI COMANDA DE LA 8:00 LA 22:00; +37378320723 ; +37360679751;

Repararea ferestrelor

Denumirea Pret, lei
PACHET DE SERVICII. Reglarea furniturii ferestrelor pentru o deschidere lina fara impedimente si presiune uniforma + ungerea balamalelor si mecanismului + diagnosticare  + setarea simetriei cercevelei  + deservirea tehnica a furniturii )pentru ferestrele termopan si de lemn cu geamuri termopan)

Pretul, pe langa reglarea furniturii de iarna-vara, include si reglarea cercevelei pentru o functionare fara intreruperi si o presiune uniforma de-a lungul perimetrului acesteia, stabilind simetria cercevelei si intretinerea si ungerea furniturii.

de la 150 la 350, in functie de dimensiunea cercevelei si de numarul ferestrelor,

este disponibila si o oferta speciala pentru case (vile)

Schimbarea termopanului stricat

Lucrari de masurare – in aceeasi zi, dupa apel. Fara plata in avans. Instalarea – de regula – in ziua comenzii – daca masurarea se face inainte de ora 15.00 sau – a doua zi daca ati sunat dupa-amiaza. Pretul la cheie include masurarea, fabricarea, livrarea si instalarea si, daca este necesar, ajustarea cercevelei in care a fost schimbata geamul termopan.

auto-ridicare – gratuit,

cu masurare, livrare si instalare – de la 500 pentru bucata – in functie de marime si cantitate

verificati cu operatorul dimensiunea si alti parametri

Inlocuirea etansantului pentru ferestrele din aluminiu, pvc si lemn cu geamuri termopan

Materiale si lucrari la inlocuirea etansantului pentru ferestre cu geamuri termopan, inclusiv siliconul suedez Eurostrip

pentru ferestre din plastic si aluminiu de la 32 lei pana la 50 lei / metru rulant

pentru ferestrele din lemn cu geam termopan – de la 50 lei la 70 lei / metru rulant

Inlocuirea furniturii pentru ferestrele din aluminiu, pvc si lemn cu geamuri termopan.

Costul lucrarilor la inlocuirea furniturii si costul pieselor de schimb, de regula, pot fi determinate numai dupa inspectie, dar mesterul va numi un pret estimativ la telefon. Inlocuirea furniturii se face fara plata in avans: dupa inspectie, mesterul numeste costul, aduce si instaleaza furnitura si clientul achita pentru munca si piesele de schimb la instalare.

principalele tipuri de furnituri – de la 800 lei la 1400 lei pentru cercevea,
Instalarea fixatorului (limitator de deschidere) Inclusiv costul fixatorului de la 250 lei – plastic / metal
Etansarea imbinarilor conexiunilor inamovibile din interiorul si exteriorul incaperilor de la 50 lei pana la 150 lei pentru un metru rulant

(silicon, etansanti acrilici, cosmofen din plastic lichid),

de la 50 lei la 150 lei la exterior

Inlocuirea manerului (metal-plastic)

______________________

Instalarea manerelor pe ambele parti, pentru usa de balcon. Inclusiv costul manerului

 

de la 150 — pentru un maner de culoare alba/ cafenie

__________________

de la 850 lei

restaurarea geometriei cercevelei – in cazul unor distorsiuni severe, cu dezumflarea si inlocuirea captuselilor conform parametrilor geamului termopan, daca este necesar. Setarea geometriei cercevelei inseamna de obicei setarea uniforma sau inlocuirea captuselilor de sustinere din jurul unitatii de sticla 250 lei pentru cercevea pana la  m2
reinstalare completa a furniturii cercevelei, inclusiv, daca este necesar, set de lucrari – reglare, curatare, lubrifiere, intretinere 150 lei– pentru cercevea, 250 lei – pentru usa de la balconului

 

Realizarea plaselor de tintari

Realizam toate tipurile de plase anti-insecte – cadru, oscilanta, plisata
Realizarea plaselor anti – insecte – in 2-3 zile.
Masurare – in ziua comenzii, instalare – la momentul convenabil. Mesterul in masurare isi incepe activitatea de la 9.00 la 21.00 sapte zile pe saptamana.
Atat masurarea, cat si instalarea pot fi efectuate atat seara, cat si in weekend.
Lucram fara plata in avans.
Costul poate fi stabilit de operator prin telefon, daca oferiti dimensiunea si cantitatea aproximativa.

Denumirea Pret, lei
Plasa anti – insecte cadru

Plasa de cadru detasabila. Profil din aluminiu de culoare alba sau cafenie. Panza – fibra de sticla, gri deschis. Cu imposta, sistem de rigidizare si manere. Aceasta plasa poate fi instalata atat in ​​ferestrele din lemn, cat si din plastic. Suporturi – in forma de Z, picioare metalice etc. (Piston, pentru locuri greu accesibile, se percepe o plata aditionala).  Daca este necesar, pretul include captuseala dintre jonctiunea plasei de anti – insecte si cadru.

de la 500 lei
Plasa anti – insect glisante

Acest tip de plase anti – insecte este conceput special pentru rame de ferestre glisante (desi, de regula, putem instala si plase anti – insecte pe rame glisante, de asemenea)

de la 350 lei
Usi anti – insecte batante

1 tip. Usi anti-insecte din profil olandez larg (5 cm). Foarte practice si de incredere.

Tipul 2. Usi anti-insecte din profil armat (3, 2 cm).

Tipul 3. Usi anti-insecte dintr-un profil obisnuit de cadru (nu se recomanda !!! produse practic de unica folosinta). Garantie redusa de 1 luna.

4 tip. Plasa anti – insecte cadru pe usa realizata din profil cadru armat, detasabila, cu magneti.

5 tip. Plasa anti – insecte cadru pe usa din profil cadru, detasabila, cu magneti. 6 luni garantie.

de la 900 de lei