Inlocuirea geamurilor termopan in Chisinau, Moldova cu garantie!

Ferestrele cu geam termopan sunt cele mai expuse riscului in comparatie cu alte elemente ale structurii ferestrei. Daca unitatea de sticla inceteaza sa mai fie ermetica, atunci performantele sale de izolare termica si fonica vor scadea semnificativ, caracteristicile de performanta ale ferestrei se vor deteriora si, de asemenea, va arata mai rau. Pentru a remedia situatia, compania „MEGAINSTALL” este gata sa realizeze lucrari de inlocuire geamuri termopan in geamurile din plastic la un pret rezonabil. Drept urmare, in apartamentul sau casa privata a clientului va fi instalata o fereastra cu aspect modern care indeplineste toate cerintele de izolare fonica si pastrare a caldurii.

Solicitati un apel

Pret inlocuire geam termopan in fereastra de plastic

Inlocuire geam termopan cu o camera (2 geamuri), m2*

EUR 25

Inlocuire geam termopan cu doua camere (3 geamuri), m2*

EUR 37

Geam termopan triplex, m2*

EUR 45

Inlocuire geam termopan cu doua camere (3 geamuri)+control climatic

EUR 43

Geam termopan cu o camera Low-e (2 geamuri)

EUR 35

Tonare 40% – 70%

Pretul depinde de marime

Reparare geam termopan  – nu se efectueaza niciodata, deoarece acest obiect este sigilat din fabrica. Iar cand este deteriorat numai geamul, produsul este complet reinnoit. Cu alte cuvinte, pentru a utiliza din nou produsul, trebuie sa efectuati lucrari de inlocuire a geamului termopan in fereastra de plastic. In acest caz, este recomandabil sa incredintati aceasta procedura mesterilor calificati, deoarece aceasta lucrare poarta un caracter exact. Prin plasarea unei comenzi in compania noastra, clientii pot fi siguri ca toate lucrarile vor fi finalizate la timp si calitativ. Noi efectuam inlocuirea geamurilor termopan in ferestre din plastic, aluminiu si lemn de toate dimensiunile existente. Efectuam plecari in sit la cladiri si apartamente rezidentiale, birouri, intreprinderi industriale si cladiri comerciale, suntem gata sa efectuam lucrari la inaltimi.

Cum puteti determina ca este necesara repararea de ferestre cu geam termopan in fereastra din plastic? Printre motivele unor astfel de reparatii este necesar sa mentionam:

  • Defectul producatorului (lipsa de etanseitate, rezultand in condens);
  • Incalcarea regulilor de instalare;
  • Deteriorari mecanice (aschiere si fisuri).

Daca este necesar, angajatii nostri vor instala o unitate cu geam dublu cu o singura camera in loc de „geamuri la rece” sau vor inlocui versiunea cu o singura camera cu una cu doua camere. Astfel, este posibila reducerea scurgerilor de caldura prin ferestre si imbunatatirea microclimatului din spatiul interior, reducand costurile de incalzire si izoland locuinta de zgomotul extern.

De ce este profitabil sa comandati lucrari de inlocuire a ferestrelor cu geam termopan in fereastra anume la noi?

Compania noastra ofera cele mai favorabile conditii pentru persoane si companii. Lucram pe aceasta piata de multi ani, asa ca am reusit sa acumulam o vasta experienta si, de asemenea, nu implicam intermediari care sa duca la cresterea preturilor. Drept urmare, reusim sa oferim lucrari de o calitate excelenta combinate cu un pret rezonabil. Suntem deschisi de la opt dimineata pana la miezul noptii, sapte zile pe saptamana.

Схемы и состав окна

Inlocuirea geamului in fereastra

Necesitatea de a inlocui un geam termopan  poate fi necesara pentru orice tip de fereastra, inclusiv cu o singura camera sau cu doua camere, precum si pentru triplex. Aceasta nevoie poate aparea in legatura cu un produs colorat, cu economie de energie, armat sau blindat.

Poate aparea necesitatea de a contacta „Serviciul de ferestre din Moscova” daca geamul are fisuri sau daca etanseitatea acestuia a fost sparta sau pur si simplu s-a spars.

Daca geamul este amplasat intr-o fereastra fixa, atunci in general se schimba in acelasi mod ca si in cazul usilor, desi exista anumite nuante specifice. In special, daca fereastra este fixa, atunci este recomandabil sa puneti 2 placi de indreptare din plastic intre unitatea de sticla si flansa inferioara. Geamul termopan instalat in usa este fixat cu ajutorul a 4 placi, care sunt situate in diagonala la o distanta de 1 decimetru de la colturile opuse. Cateodata procesul de instalare noi geamuri noi sau geamuri termopan presupune reglarea usii.

Secventa de operare

    • Mai intai, trebuie sa demontati bagheta pentru geam din PVC si sa indepartati fragmentele sau sticla deteriorata cu ajutorul ventuzelor de vid;
    • Mai mult, etansantul de cauciuc, care impiedica uscarea structurii, este lubrifiat cu silicon;
    • Dupa, se monteaza o noua unitate de sticla, care a fost produsa in conformitate cu masuratorile, dupa care se evalueaza etanseitatea structurii;
  • In cele din urma, baghetele de geam sunt returnate la locul sau si, daca este necesar, usa este reglata.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite