Inlocuirea si repararea feroneriei ferestrelor

Mecanismele ferestrelor necesita periodic si servicii de deservire, si anume: curatare, lubrifiere si reglare. Ignorarea acestor masuri in timp va duce in mod necesar la dificultati in functionarea mecanismelor si, ca urmare, la disfunctionalitati grave ale pieselor structurale. Ferestrele trebuie reglate imediat daca sunt detectate curenti de aer in perioada de exploatare, canelurile prind cadrul la inchidere sau deschidere, manerul s-a desurubat sau se roteste cdoar daca este depus un oarecare efort fizic.

Solicitati un apel

Preturi

Repararea furniturii (fara inlocuirea componentelor)

de la 150 MDL

Limitator de deschidere a cercevelei – fixatorului (alb, cafeniu (plastic / metal)

de la 450 MDL

Inlocuirea manerului ferestrei alb, cafeniu / alte culori RAL

de la 250 MDL

Maner cu cheie

de la 350 MDL

Maner de tragere pentru usa balconului – zavor pentru fumator (carlig) (alb, maro (plastic / metal)

de la 450 MDL

In aceasta sectiune, clientul se poate familiariza cu lista de preturi a costului serviciilor furnizate. Pretul final va depinde de gradul de complexitate a manipularilor si de complexul de lucrari furnizate.

Urmatorii factori afecteaza costul:

 1. Tipul defectiunii, cauza aparitiei.
 2. Ce unitate ar trebui schimbata: un set intreg sau o singura bucata.
 3. Cine a realizat feroneria (marca, tara de origine).

Pentru a elimina aceste defectiuni, un adevarat specialist va avea nevoie doar de aproximativ o ora. Daca o persoana nepregatita din punct de vedere tehnic face acest lucru, atunci „fixarea” unitatii poate duce la deteriorarea grava a sistemului de ferestre si a elementelor sale constitutive.

Cand este necesar sa reparati sau sa inlocuiti feroneria: primele semne

Fiecare lucru, mai devreme sau mai tarziu, iese din functiune. Aceasta regula se aplica si la ferestrele cu geam termopan. Practica arata ca este mai bine sa preveniti o defectiune cu mult inainte ca aceasta sa apara. Aceasta problema poate fi rezolvata prin efectuarea de masuri preventive planificate si reparatii, cum ar fi inlocuire feronerie, care trebuie efectuata la timp.

Daca aceste manipulari nu se fac, atunci pot aparea defectiuni si defecte tehnice noi, mult mai grave. Si acest lucru, la randul sau, va face ca lucrarile de reparatiesa fie mult mai scumpe.

 • Iata principalele semne ca exista o defectiune a mecanismelor:
  deschiderea si inchiderea ferestrei se efectueaza depunand efort cu ambele maini;
  se inregistreaza o etansare slaba, dovada fiind curentii constanti, racirea rapida a aerului din incapere, in special in sezonul de iarna;
  manerul se intoarce tare, cerceveaua cade adesea de pe balamale.

Va rugam sa retineti ca in toate cazurile de mai sus sunt recomandate lucrarile de reparare si inlocuire feronerie pentru cadru ferestre, care ar trebui sa se desfasoare numai cu implicarea unor mesteri calificati. Dar este posibil sa aflati ce parti componente s-au deteriorat de sine statator. La randul sau, acest lucru va reduce timpul pentru lucrarile de reparatii. Anume feroneria este cea care Va permite sa inchideti, sa deschideti si sa setati fereastra in modul „aerisire”.

Toate proprietatile de mai sus ale sistemului de ferestre sunt realizate prin intermediul unui mecanism de pivotare. Se compune din mai multe capete mobile care regleaza modurile si pozitia ferestrei, deplasandu-se intr-un colt sau altul. Instalarea deferonerie pentru ferestre din plastic asigura controlul mecanismelor din interiorul cadrului.

Componentele principale

 • transmisie directa – datorita acesteia, manerul se deplaseaza in sus si in jos;
 • angrenaje unghiulare – deplaseaza cerceveaua ferestrei in directia longitudinala;
 • foarfeca batant – conecteaza si tine cerceveaua ferestrei impreuna cu balamaua superioara.

Scheme si compozitia ferestrei

Lucrari de schimbare sau reparatii?

Repararea feronerie ferestre din plastic/ PVC este necesara atunci cand un defect, o defectiune este detectata in prima etapa: cerceveaua are o conexiune slaba, etanseitatea nu indeplineste cerintele GOST, manerul se roteste strans, se denota un sunet de fracturare sau clicuri la inchiderea sau deschiderea ferestrei .

Este necesara inlocuirea completa a feroneriei in totalitate daca mecanismul este rupt si repararea acestuia este imposibila. De asemenea, este mai bine sa inlocuiti toate partile principale ale ferestrei dupa zece ani de exploatare.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din PVC oferite de MEGAINSTAL

Lucram pe piata moldoveneasca de peste 13 ani si, in acest timp, ne-am castigat nu numai o reputatie incontestabila, ci si am insusit toate caracteristicile, nuantele acestui tip de munca, am invatat cu succes toate lucrarile de reglare usi si ferestrele din plastic. Prin urmare, toate evenimentele vor fi desfasurate de specialistii nostri cat mai prompt, profesional si a cele mai favorabile preturi. Sunati-ne la numerele indicate si Va veti convinge!