Depunerea unei cereri

Ne puteti suna singur sau puteti solicita un apel invers. În aceasta etapa, managerul clarifica esenta apelului, detaliile comenzii, efectueaza o evaluare preliminara a lucrarilor viitoare si, de asemenea, convine asupra datei si orei vizitei masuratorului.

Verificarea la fata locului si încheierea contractului

Masuratorul ajunge la un moment convenabil pentru dvs. La fata locului se fac masuratorile necesare, se evalueaza complexitatea lucrarii si necesitatea folosirii materialelor si componentelor si se anunta costul final exact al reparatiei. Cu acordul clientului, se încheie un contract formal cu fixarea tuturor detaliilor de mai sus.
Pentru a începe lucrul, trebuie sa faceti o plata în avans de 50 la suta din costul lucrarii conform contractului.

Munca de service

Serviciile de înlocuire a etansarii, reglarea ferestrelor, înlocuirea fitingurilor în unele cazuri sunt furnizate într-o singura vizita (cu conditia ca marcajul care a fost convenit într-o conversatie cu managerul sa fie cunoscut). În caz contrar, comanda este trimisa la productie timp de 3-6 zile.
Ora vizitei repetate a specialistilor la un moment convenabil pentru dvs. este negociata în prealabil.

Lucrari de reparatii si montaj

Timpul depinde de complexitatea si cantitatea de lucru, dar, în medie, instalarea unei ferestre standard dureaza aproximativ 3 ore. Uneori, pentru a finaliza toate lucrarile necesare, este necesara o a doua vizita a unui specialist, deoarece instalatia este înclinata

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite