Raspunsuri la întrebarile frecvente

Compania este noua? De cat timp lucrati?

MEGAINSTAL ofera servicii de reparatie ferestrelor de peste 15 ani. Prima comanda a fost acceptata în 2007 an.

Toate lucrarile sunt efectuate conform contractului sau în „gri”?

Lucram oficial si încheiem contracte pentru toate tipurile de servicii prestate. O garantie pentru reparatii este oferita de una dintre clauzele contractului.

Se acorda:

– componente, fitinguri si materiale pana la 10 ani (depinde de producatorul materialelor)

– daca ati instalat geamuri noi, garantia este de 2 ani

– toate reparatiile ferestrelor vin cu o garantie de 1 an.

Cu ce ​​profile de ferestre lucrati?

Lucram cu ferestre din plastic, metal-plastic, aluminiu, precum si cu profile ale diferitelor companii care se afla pe piata din Moldova.

Cat costa o fereastra pe metru patrat?

Aceasta metoda de calcul are loc în companiile de constructii si nu este potrivita pentru deschiderea ferestrelor. Prin urmare, pretul unei ferestre va depinde de configuratia blocului de ferestre. De exemplu, pretul unei ferestre oarbe cu geam simplu într-un depozit neîncalzit va fi semnificativ diferit de un triplex colorat eficient din punct de vedere energetic pentru o cabana. Prin urmare, pentru a nu induce clientii în eroare, abordam fiecare client cu calcule gresite si politici de preturi individuale.

Concurentii ofera preturi mai mici – care este avantajul vostru?

Pretul unui produs sau serviciu se formeaza în principal în functie de calitate si, prin urmare, preturile prea mici pot indica faptul ca cumparati un produs de calitate scazuta. Pentru a va bucura de functionarea ferestrelor fara probleme, va sugeram sa acordati atentie urmatoarelor puncte:

– Cati ani este compania pe piata.

– Ce componente si materiale foloseste compania, daca au certificate de calitate.

– Firma este producator de ferestre sau instaleaza doar ce a cumparat de la alta firma.

– Exista garantii si pentru cati ani?

Cum sa comandam serviciile?

Pentru a ne contacta, utilizati metoda convenabila pentru dvs.:

– prin telefon

– prin formularul de feedback

Cum va decurge renovarea? Nu am aplicat niciodata pentru reparatii ferestre.

Va puteti familiariza cu gama de bunuri si servicii în articolul urmator.

Gama de bunuri si servicii

Instalati închideri automate?

Da, avem o gama larga de închideri de usi pentru diferite modele de usi si ferestre din aluminiu si plastic. Contactaţi-ne!

Este posibil sa returnam cumva albul ferestrelor din plastic care au devenit galbene?

Daca în productia de structuri din PVC sunt utilizate materii prime de calitate scazuta, atunci, din pacate, apare îngalbenirea materialului si niciun agent de curatare nu va ajuta. Prin urmare, initial este important sa alegeti o companie care produce ferestre din materiale de înalta calitate. Atunci ferestrele tale vor ramane albe mult timp.

Lucrati cu defectiuni complexe sau doar cu proceduri standard?

Specialistii nostri se pot ocupa de orice problema pe care o aveti, deoarece au o vasta experienta in domeniul repararii structurilor de ferestre PVC si fiecare maestru are o experienta de lucru de minim 3 ani. De asemenea, maestrii nostri trec în mod constant cursuri de certificare si perfectionare. Contactaţi-ne!

Chiar daca nu putem sa va reparam fereastra din cauza lipsei componentelor care au fost întrerupte sau reparatia ferestrei va costa prea mult, va vom oferi sa înlocuim feroneria sau întregul geam. În orice caz, veti fi multumit de cooperarea cu noi.

Este posibil sa comandati o fereastra de forma sau dimensiune non-standard?

Da. Întrucat suntem producatori de ferestre, putem îndeplini astfel de comenzi. Specialistii nostri au suficiente calificari pentru producerea si instalarea structurilor de orice complexitate.

Durabilitate si siguranta

Sunt ferestrele din plastic rezistente?

Daca ferestrele sunt fabricate din materiale si componente de înalta calitate, se respecta standardele tehnologice de productie, atunci fereastra poate dura aproximativ 50 de ani. De aceea, initial este important sa alegeti producatori dovediti de structuri PVC care sunt pe piata de multi ani si au o buna reputatie.

Cat timp va dura pana cand ferestrele trebuie reparate?

Daca respectati regulile de functionare si întretinere, atunci nu veti avea nevoie de reparatii. Cu exceptia cazului în care doriti sa cresteti izolatia fonica si termica, sa nuantati sticla sau sa îmbunatatiti unele proprietati ale ferestrei dvs.

Cat de sigure sunt ferestrele din plastic?

PVC (clorura de polivinil) este folosit in industrie de peste 80 de ani. Numeroase teste si examinari au aratat siguranta ecologica a acestui material. Este folosit în articole de uz casnic, în computere si aparate de uz casnic si chiar în echipamente medicale.

Singura conditie este prezenta unui certificat de la producator, care indica utilizarea materiilor prime de înalta calitate în productie.

Întrebari generale si sfaturi utile

Îmi iau un apartament într-o cladire noua. Trebuie sa schimb geamurile imediat?

Dupa cumparare, aceasta întrebare ne este adresata foarte des. Si nu degeaba. Într-adevar, adesea, dezvoltatorii economisesc pe un element structural. Aceasta poate fi fie utilizarea de profile ieftine, fitinguri, ferestre cu geam dublu, fie instalarea de proasta calitate de catre muncitori necalificati. Ca urmare, vei obtine o izolare termica si fonica scazuta, un grad ridicat de casatorie, ceea ce va duce la o viata scurta a ferestrelor tale. Cea mai buna solutie este implicarea profesionistilor pentru a evalua si rezolva problemele într-un stadiu incipient.

Cum îti poti da seama daca o fereastra lasa aerul sa treaca?

Flacara este cea mai simpla si mai versatila optiune. Un chibrit, o bricheta sau o lumanare este potrivita pentru asta. Daca flacara fluctueaza sau se stinge, acesta este un semn de curent. Daca este nemiscat, atunci aceasta indica asa-numitul „chill” – o scadere a temperaturii aerului în jurul ferestrei. Se observa la o distanta de pana la 10 cm de sticla. Daca acest lucru este inacceptabil pentru dvs., ar trebui sa reduceti latimea pervazului care acopera bateria de încalzire centrala sau sa schimbati geamul termopan cu unul mai eficient din punct de vedere termic.

Cat de corect? Mai întai, faci reparatii în camera sau schimbi ferestrele din ea?

Înlocuirea ferestrelor este însotita de praf si moloz. Prin urmare, trebuie sa instalati mai întai ferestrele si abia apoi sa faceti reparatii în camera. Dar exista exceptii de la regula. Datorita experientei vaste a specialistilor nostri, facem montarea ferestrelor cat mai exact posibil si acest lucru se poate face chiar si în încaperi cu finisaj fin.

Este posibil sa schimbi geamurile iarna?

Este mai usor sa instalati ferestre în sezonul cald, dar daca este necesar, acest lucru se poate face si în sezonul rece. Una dintre limitari este temperatura, care trebuie sa fie de cel putin 12 ° C. În acest caz, proprietatile plastice ale materialelor utilizate pentru instalare si materialul PVC în sine se modifica. Prin urmare, pentru a instala o fereastra în sezonul rece, este necesar sa rezistati structurii timp de cateva ore la temperatura camerei dupa livrare pentru a-i restabili dimensiunile generale si abia apoi sa o instalati.

Înlocuirea structurilor ferestrelor în sine are loc în 20-30 de minute, astfel încat acest lucru nu va duce la o racire a încaperii.

Care este diferenta dintre geamul dublu si geamul simplu?

Cu cat este mai mare numarul de camere dintr-o fereastra cu geam dublu, cu atat calitatea izolatiei termice si fonice a ferestrei este mai mare. Astfel de ferestre lasa mai putin zgomot si mentin mai bine temperatura camerei.

Care este diferenta dintre geamurile de balcon din aluminiu si plastic?

Structurile din aluminiu folosesc sticla simpla sau ferestre cu geam simplu. Aceasta optiune este mult mai ieftina, dar nu asigura izolarea termica completa a loggiei. Utilizarea unui profil din PVC va asigura geamurile calde ale balconului si va va permite sa extindeti suprafata de locuit a apartamentului pentru o utilizare confortabila.

Întrebari de îngrijire

Cum sa îngrijesti corect ferestrele?

Pentru a va asigura ca ferestrele dumneavoastra dureaza cat mai mult posibil, nu utilizati substante chimice agresive, tineti departe de flacari deschise, nu le supuneti la impacturi puternice si nu permiteti impacturi de forta pe termen lung. Nu agatati obiecte si îmbracaminte pe rama ferestrei. Spalati geamurile în primii 3-5 ani de cel putin doua ori pe an, dupa aceasta perioada se poate reduce la o spalare pe an. O data pe an, efectuati diagnosticarea si reglarea mecanismelor ferestrelor.

Recomandari pentru curatarea geamurilor?

Cea mai buna solutie este sa folositi produse de curatare a sticlei specializate, dar sunt potrivite si solutii de detergent de vase sau sapun. Regula principala este excluderea agentilor agresivi precum acetona, solventii, acizii sau alcalii. De asemenea, nu folositi produse abrazive, obiecte ascutite, perii grosiere si bureti pentru curatarea mecanica. Solutia ideala ar fi sa folosesti carpe moi din microfibra.

Spune-ti despre sigiliuri. Cum sa ai grija? Cat de des este necesara înlocuirea?

Durata de viata standard a unui sigiliu de calitate este de 3 pana la 5 ani cu curatare si lubrifiere regulata cu produse pe baza de silicon sau glicerina.

Cum sa aveti grija de fitinguri ferestrelor?

Daca lubrifiati si curatati în mod regulat fitingurile de cateva ori pe an, atunci va va dura 10-15 ani. Este recomandabil sa efectuati procedurile la sfarsitul toamnei si începutul primaverii si sa utilizati ulei de masina, lubrifianti siliconici sau wd-40 pentru aceasta.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite