Uncategorized @ro

Lucrari de reglare si reparatii pentru depanarea ferestrelor din PVC

By ianuarie 23, 2022No Comments

Orice proprietar de geamuri termopane din PVC cel putin o data in timpul functionarii lor s-a confruntat cu anumite defectiuni care apar cu aceste structuri, ca orice mecanism care are propria sa durata de viata. Cele mai frecvente probleme care apar in procesul de utilizare a acestor produse de metal-plastic sunt:

1.     Se atesta prezenta curentilor de aer. Exista posibilitatea ca dupa cativa ani de functionare sa fie posibila formarea de proiecte minore.

2.     Sigilarea redusa a cusaturilor ferestrelor. Exista momente in care instalatorii gresesc atunci cand instaleaza o structura de fereastra – se folosesc materiale de constructie de proasta calitate. Acest lucru implica o etansare nesigura a cadrului ferestrei si, ca urmare, se formeaza goluri intre perete si structura in sine. Astfel de probleme pot aparea din cauza uzurii materialului care este utilizat pentru etansarea structurii.

3.     Se depisteaza semne de aburire. Acest fenomen poate fi vazut pe aproape orice fereastra metal-plastic cu o singura camera, mai alesin anotimpul de toamna si iarna. Acest proces apare din cauza schimbarilor bruste de temperatura in exterior si in interior. Este posibil ca un alt motiv pentru aceasta problema sa fie o banda de cauciuc uzata (etansare).

4.     Schimbam compactoarelor (cauciucului). Cand se uzeaza, se deterioreaza izolarea fonica si nivelul de retinere a caldurii scade.

5.     Demontarea si inlocuirea unitatilor tehnice. Atunci cand fereastra din PVC este in functiune de mai mult de un an si in acest timp perioada de deservire nu a expirat, atunci exista un risc real ca mecanismele folosite sa se defecteze.

6.     Schimbam geamuri termopan. Exista riscul ca geamul sa se strice sau sa se crape din diverse motive. Atunci ar trebui sa luati imediat anumite actiuni, altfel este foarte probabil ca in cel mai scurt timp posibil intregul produs sa devina inutilizabil, ceea ce va presupune instalarea unei noi ferestre.

De ce este necesara ajustarea

 Odata cu utilizarea zilnica si repetata a structurii ferestrei, piesele si accesoriile sale isi pierd treptat caracteristicile de performanta. Daca nu acordati atentie acestui proces, atunci pot aparea mai multe defectiuni globale. Pentru a preveni acest fenomen negativ, va fi necesara ajustarea periodica a mecanismelor. Reglarea geamurilor poate fi necesara in urmatoarele cazuri:

1.     Rama ferestrei a inceput sa se lase. Cerceveaua ferestrei incepe sa intre in contact cu structura principala si apoi se freaca in general de aceasta, ceea ce duce la uzura elementelor sistemului de ferestre.

2.     Instalarea ferestrelor PVC in cladirile care tocmai au fost construite. De regula, in astfel de case, la prima exploatare, fundatia nu era inca pe deplin stabilita, in acest sens, elementele sale structurale portante se aseaza in mod natural. In consecinta, odata cu acest proces, se schimba nivelul si locatia ferestrelor din metal-plastic. Pentru a elimina eventualele defectiuni pe viitor, se recomanda chemarea maestrilor in primii 2-3 ani pentru a diagnostica si inspecta structurile metal-plastic si, eventual, pentru a regla unitatile tehnice individuale.

3.     S-a realizat o instalare necalitativa a ferestrelor PVC. Cand lucrarile initiale de instalare au fost efectuate cu incalcarea cerintelor reglementarilor tehnice, atunci problemele si defectiunile vor aparea in mod natural in viitor. Pentru a minimiza riscurile de avarii grave, este necesar sa se efectueze o ajustare profesionala a structurii PVC.

Efectuarea lucrarilor de reparatii la ferestrele din plastic

 Expertii au remarcat ca, in procesul de functionare pe termen lung a ferestrelor din PVC, cel mai des defectiunile sunt legate direct de furnitura. Una dintre posibilele cauze ale defectiunilor sunt piesele de proasta calitate ale acestor unitati. Un alt motiv pentru defectare poate fi folosirea neglijenta a ferestrelor. Pentru ca produsele de metal-plastic sa functioneze mult timp, este necesara intretinerea periodica a sistemelor.

 Cand, totusi, a avut loc o defectiune, atunci problema poate fi rezolvata in doua regimuri:

·         remediati defectiunea de sine statator. Dar atragem atentia cititorilor, merita sa organizati un astfel de eveniment daca sunteti complet increzator in abilitatile si experienta dumneavoastra;

·         sunati mesterii profesionisti.

Pret service reglaj si reparatii geamuri PVC.

Serviciul nostru este situat in Chisinau. Suntem gata sa oferim clientilor servicii de inalta calitate in ceea ce priveste reparatiile, precum si personalizarea oricaror structuri de metal-plastic. Angajatii cu experienta ai companiei noastre vor sosi cu promptitudine si vor elimina rapid defectiunea oricarei unitati tehnice sau element individual.

Pentru a contacta mesterul, este suficient sa sunati la numarul de telefon specificat sau sa plasati o aplicatie online pe site-ul oficial al companiei. Dupa procesarea comenzii, un specialist va veni imediat la client si va efectua reparatiile necesare. Oferim garantie pentru toate lucrarile. Cooperam in baza obligatiilor contractuale. Costul manipularilor efectuate va depinde de nivelul complexitatii acestora.

Lista de preturi a lucrarilor de reparatii

De regula, pretul pentru reglarea geamurilor se formeaza in functie de complexitatea acestora. Compania noastra a stabilit in mod special cele mai mici preturi posibile pentru serviciile sale in regiune. Purtam obligatii de garantie. Daca aveti intrebari despre serviciile noastre sau despre costul acestora, sunati la numerele indicate si obtineti asistenta completa si profesionala cu informatii de la managerii companiei noastre.