Reglarea geamurilor termopane in Chisinau, Moldova

Compania producatoare „MEGAINSTAL” va efectua reparatii si reglare ferestre la cele mai bune tarife din capitala Moldovei. Mesterii cu experienta nu doar ca vor elimina prompt cauza defectiunii, dar vor regla si toate mecanismele.

Solicitati un apel

Preturi pentru reglarea geamurilor termopane

Reglarea furniturii +  curatarea, ungerea furniturii (fara inlocuirea componentelor)

de la 150 MDL

Instalarea fixatorului (limitator de deschidere a cercevelei)

de la 50 MDL

Manerul cu cheie

de la 350 MDL

Maner – zavor (carlig) pentru usa de balcon (plastic)

de la 350 MDL

Maner – zavor (carlig) pentru usa de balcon (metal)

de la 350 MDL

Orice unitate tehnica, feronerie, dupa un anumit timp, dupa punerea in functiune, isi pierde treptat caracteristicile tehnice. In acest sens, piesele structurale necesita o intretinere speciala: reglare suplimentara, lubrifiere, testare, curatare. Aceste masuri nu numai ca extind durata de viata a sistemelor de ferestre, ci si le imbunatatesc performantele tehnologice.

Scheme si compozitia ferestrei

Cand trebuie sa reglati feroneria ferestrelor?

Ar trebui sa chemati mesterii/ specialistii cand are loc:

 • O slaba izolare fonica si de zgomot
 • Curente
 • Sunet de scartait
 • Aparitia de goluri si fisuri in structura
 • Functionarea incorecta a manerului sau aceasta nu se roteste deloc, iar unghiul de rotatie scade.
 • Dificultati de deschidere si incuiere.
 • Blocarea cercevelei.

Aceste motive indica necesitatea efectuarii lucrarilor de reglare a feroneriei cercevelei ferestrei. Este important sa identificati defectiunea in etapa initiala, deoarece daca defectiunea este eliminata intr-o perioada ulterioara, reparatia va fi mult mai scumpa, datorita achizitionarii si instalarii de elemente de feronerie noi, setarilor geometrice ale cercevelei etc. (mai multe despre reglarea ferestrelor PVC pentru iarna)

Motivele defectarii feroneriei ferestrelor:

 • operarea de lunga durata a ferestrelor fara lucrari de intretinere preventive a tuturor sistemelor;
 • schimbarea brusca a conditiilor de temperatura in diferite perioade ale anului;
 • instalarea incorecta a ferestrelor din plastic/ PVC, termopanelor, accesoriilor aferente, feroneriei;
 • deschiderea si inchiderea neglijenta a ferestrelor impreuna cu feroneria pivotanta;
 • defectiuni si deformari care apar in procesul de functionare neglijenta si expunerea la impact, influentelor mecanice, inclusiv intrarea cu forta.

Pentru a mari durata de viata a feroneriei pentru ferestre, pentru a reduce frecventa lucrarilor de intretinere, se recomanda reglarea si lubrifierea periodica a sistemelor si accesoriilor pentru ferestre.

Acest lucru minimizeaza riscul lucrarilor costisitoare si pe scara larga de inlocuire feronerie pentru ferestre si usi. Atunci cand feroneria este exploatata o perioada indelungata in stare defecta, reglarea va fi extrem de dificila, chiar si de catre un mester/ specialist. Atunci va fi necesar sa efectuati setarea geometriei structurii… Este posibil sa fie necesare demontarea si lubrifierea sau inlocuirea completa a feroneriei.

Reglarea geometriei cercevelelor ferestrei

Printre termenii tehnici folositi de mesterii/ specialistii care regleaza si instaleaza sisteme de ferestre, un rol special il joaca si lucrarea: setarea geometrie cercevea. Aceasta implica afisarea de accesorii speciale – captuseli de sustinere in jurul unitatii de sticla sau inlocuirea lor atunci cand devin inutilizabile sau sunt selectate incorect (ferestre din plastic: mod de vara si de iarna)

Cerceveaua ferestrelor din plastic/ PVC, spre deosebire de omologii sai din lemn, nu are o structura „rigida”, dar capata astfel de proprietati, dar doar dupa instalarea unei unitati de sticla in ea si reglarea captuselilor, care, printre altele, actioneaza ca pene, montate in locurile potrivite. Dupa finalizarea masurilor care vizeaza fixarea geometriei cercevelei, este necesara reglarea – setarea unei pozitii uniforme si presarea pe cadru sau pe rama usii.

De ce sa ne sunati daca aveti nevoie de reglarea geamurilor?

Oferim servicii calitative de ajustare a de feronerie pentru ferestre si usi cu geam termopan. Acest lucru nu este doar profitabil, ci si convenabil si implica o serie de avantaje pentru client, si anume:

 • rezolvarea prompta a problemelor asociate cu functionarea ferestrelor si usilor. Angajatii companiei noastre au o experienta semnificativa in efectuarea lucrarilor de reparatii si instalare, vor afla si vor elimina cauza defectiunii si o vor elimina cat mai curand posibil si in cel mai profesional mod, indiferent de complexitatea problemei, chiar daca aceasta va include lucrarti din seria: reglare feronerie pentru ferestre cu chei, sau chiar si mai complicata manipulare de reglare presiune cercevea fereastra prin prindere cu incastrarea margelelor de geam si a geamului termopan, sau un alt tip de manipulari de reparare si restaurare;
 • oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate. Compania garanteaza ca, dupa indepartarea defectiunilor, elementele structurale vor functiona pe deplin pe intreaga perioada de garantie indicata;
 • doar la noi veti gasi cea mai larga selectie de diverse servicii la cele mai mici preturi din Moldova. Specialistii firmei „MEGAINSTAL” stiu foarte bine cum sa efectueze orice tip de lucrare, indiferent de producator si perioada de realizare a unui sistem de ferestre sau altul – indiferent daca este vorba de ajustarea foneriei, montarea cercevelei sau alte manipulari. Mesterii cu experienta ai companiei noastre stiu cum sa rezolve rapid si eficient orice nuante si dificultati, sunt buni cunoscatori a tuturor tipurilor de accesorii si elemente de feronerie. Vom face totul pentru a ne asigura ca ferestrele functioneaza corect si fara defectiuni pentru o perioada cat mai indelungata de timp. Va vom oferi cele mai confortabile conditii de cooperare si cele mai mici preturi din Moldova.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din PVC oferite de MEGAINSTAL

Lucram pe piata moldoveneasca de peste 13 ani si, in acest timp, ne-am castigat nu numai o reputatie incontestabila, ci si am insusit toate caracteristicile, nuantele acestui tip de munca, am invatat cu succes toate lucrarile de reglare usi si ferestrele din plastic. Prin urmare, toate evenimentele vor fi desfasurate de specialistii nostri cat mai prompt, profesional si a cele mai favorabile preturi. Sunati-ne la numerele indicate si Va veti convinge!