Schimbam garnitura din cauciuc pentru ferestre in Chisinau

Daca este necesara o inlocuire urgenta de garnitura din cauciuc in ferestrele de plastic in Chisinau, Va recomandam sa contactati specialistii companiei noastre, care vor efectua lucrarile la cel mai inalt nivel. Oferim o garantie de un an pentru toate lucrarile.

Lucrarile de inlocuire a garniturilor de cauciuc de pe geamurile din plasticsunt efectuate impreuna prin ajustare (corectarea geometriei) cercevelei. Realizarea acestei proceduri va asigura etanseitatea optima a structurii, garantand o protectie maxima impotriva zgomotului si a prafului.

Solicitati un apel

Preturi

Inlocuirea sigiliului (pentru structurile din aluminiu, inclusiv lucrarile si materialul)
de la 32 MDL
Etansarea joantei cu silicon, (depinde de adancimea si grosimea joantei)
de la 250 MDL
Etansarea joantei cu spuma poliuretanica m.r.
de la 250 MDL

Daca au aparut curenti in camera, praful a inceput sa cada in volume mari, atunci in acest caz va fi necesara o astfel de procedura ca schimbare garnitura din cauciuc. Aceasta manipulare va rezolva problema aparuta. Doar specialistii nostri pot sa efectueze un schimb garnituri din plastic la fereastra. In acelasi timp, nu este corecta amanarea acestor masuri preventive. Pretul pentru lucrarile de inlocuire garnitura din cauciuc fereastra este redus si accesibil oricui.

Inlocuirea garniturii din cauciuc este recomandata din doua motive:

 • sigiliul a devenit inutilizabil;
 • sigiliul este de calitate scazuta si nu face fata functiilor care ii sunt atribuite.

Nuante ale lucrarilor de reparare

Nu recomandam intarzierea implementarii acestor masuri preventive, deoarece acest lucru poate duce la defectiuni mai grave ale sistemelor de ferestre, mai ales ca pretul oricarei garnituri din cauciuc este scazut. Mesterii identifica urmatoarele cauze de defectare a garniturilor din cauciuc ale ferestrelor:

 • uzura materialelor;
 • materii prime ieftine din care este fabricat materialul de garnitura.

2 tipuri de garnituri din cauciuc sunt instalate pe ferestrele din plastic/ PVC. Intre cercevea si sticla, se monteaza o garnitura din cauciuc mai densa, si mai elastica intre elementele in miscare. Inlocuirea garniturilor din cauciuc – o procedura simpla, dar implementarea sa necesita abilitati si instrumente speciale. Principiul lucrarilor de reparatii este indepartarea garniturii din cauciuc inutilizabile si inlocuirea acestuia cu una noua.

Cand sa schimbati o banda de cauciuc

Garnitura din cauciuc pentru etansare are o durata de valabilitate de aproximativ cinci ani, dar cu o ingrijire adecvata va dura pana la zece ani. Daca problemele apar mai devreme decat datele specificate, se recomanda setarea feroneriei. Daca aceasta procedura nu ajuta, atunci este necesar sa inlocuiti garnitura de etansare din cauciuc. Semne care indica uzura:

 • condensul se formeaza de-a lungul perimetrului cercevelelor in timpul iernii;
 • defectele vizibile pe banda de cauciuc: fisuri, adancituri, elasticitate redusa;
 • performanta de etansare scade, in caz de vant puternic se simte un curent de aer;
 • iarna, pe pervazul ferestrei se formeaza gheata;
 • audibilitatea zgomotelor din strada a devenit mai puternica: sunetele masinilor care trec, vantul, fluieratul;
 • sunt detectate semne de mucegai sau ciuperca din cauza umiditatii ridicate.

Algoritm pentru inlocuirea garniturii din cauciuc veche cu una noua:

 1. Structura este inspectata si se stabileste cauza uzurii piesei.
 2. Garnitura uzata este indepartata, iar locul fixarii sale este degresat.
 3. Se selecteaza garnitura din cauciuc pentru etansare a structurii necesare.
 4. Noua piesa este montata cu ajutorul unui trafalet.
 5. Etanseitatea garniturii instalate este verificata la deschiderea si inchiderea ferestrei.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite