Uncategorized @ro

Tipuri de plase anti insecte

By septembrie 3, 2021septembrie 4th, 2021No Comments

Configurare simpla plasa anti insecte

Produsul este potrivit pentru persoanele obisnuite sa economiseasca. Aceasta structura a ferestrei de protectie este simpla in configuratie si se bazeaza pe Plasa acoperita cu PVC. Se monteaza direct pe cadru cu banda durabila dubla. Produsul are o serie de avantaje: ieftin, usor si rapid de instalat si va servi mult timp (mai mult de 2 ani).

Acest tip de plasa anti insecte are, de asemenea, mai multe dezavantaje: nu are indicatori de fiabilitate de inalt nivel, lipsete cadrul rigid si este fragila.

Plasa anti insecte

Produsele de acest tip sunt disponibile in doua configuratii: interna si externa. Prima optiune in timpul instalarii ofera inconveniente minore, dar este mai fiabila. Al doilea tip de plasa este montat la exterior pe colturi. In productia cadrului de plasa, de obicei se foloseste un profil din aluminiu, in unele cazuri din otel inoxidabil. Structurile de otel sunt, de asemenea, echipate cu incuietori magnetice speciale.

Avantaje: cost relativ scazut, caracter practic, compatibilitate cu diferite tipuri de ferestre, fixare rapida.

Dezavantaje: o anumita fragilitate a modelului, se manifesta atunci cand este necesar sa asamblati o plasa pentru o fereastra mare.

Plasa anti insecte rulou

  Aspectul sau seamana cu rulourile, dar in loc de tesatura, este echipat cu o plasa care protejeaza de insecte. Acest model este echipat special cu un dispozitiv care, daca este necesar, ruleaza plasa intr-un rulou. Produsul este instalat pe cadru sau pante.

Avantaje: pret relativ scazut, durata lunga de viata, instalare convenabila, durabilitate.

Dezavantaje: este imposibil sa coborati brusc palasa daca patrund particule de resturi, exista riscul de a deteriora plasele.

Plasa plisata (plisse)

Un design mai simplu de tip rulon, in care nu exista un mecanism de rulare (pentru o durabilitate si practic mai mare).

Avantaje: versatila, poate fi combinata cu orice design de camera, are o functionalitate ridicata, usurinta in utilizare.

Dezavantaje: cost destul de ridicat, exista posibilitatea unei scaderi a fluxului de lumina in camera.

Cum sa ingrijiti corespunzator o plasa anti insecte?

Anii de experienta a companiei „MEGAINSTALL”, marturisesc ca procesul de inlocuire plasa anti insecte este necesara atunci cand a fost manipulata si exploatata gresit. Pentru a nu fi nevoiti sa cheltuiti bani pentru un produs nou, ar trebui sa respectati mai multe reguli:

  • stergeti cadrul cu o carpa. In acest caz, nu este intotdeauna necesara demontarea plasei. Este suficient sa folositi un burete (carpa). Pulberile si gelurile ar trebui utilizate ca o ultima solutie daca murdaria nu este indepartata;
  • curatati panza de cel putin de doua ori pe an. Puteti folosi un aspirator sau carpe pentru a indeparta praful. Nu se recomanda utilizarea unei perii cu peri rigizi. Cand finisati curatarea cu o carpa uscata, puteti clati suprafata cu apa, cu un mic adaos de detergent non-abraziv (fara alcali);
  • uscati plasa anti insecte numai la soare. Nu folositi niciodata incalzitoare sau baterii electrice.

Plasa anti insecte nu trebuie sa fie in fereastra timp de 12 luni consecutiv. Materialul produsului nu este conceput pentru inghet si temperaturi scazute. La sfarsitul toamnei, se recomanda demontarea si pastrarea acesteia in pozitie verticala acasa (la balcon).

Reparatia plasei este posibila si la domiciliu daca daunele sunt minore. Decalajul poate fi etansat cu banda. Daca daunele sunt voluminoase, atunci este mai bine sa cumparati o plasa noua.

Cand va doriti sa inlocuiti plasa anti insecte – sunati la MEGAINSTALL. Va vom rezolva prompt problema si vom efectua reparatii sau lucrari de fabricare si instalare a produsului nou.