Instalarea plaselor anti insecte in Chisinau

Daca trebuie sa cumparati plasa anti insecte de calitate in Chisinau, atunci compania „MEGAINSTAL va rezolva aceasta problema. Doar la noi costul produselor, tinand cont de instalare, este cel mai mic din capitala. Tarifele propuse vor incanta pe toti cei care stiu sa-si gestioneze rational resursele financiare si, cel mai important, care apreciaza confortul si comoditatea.

Oferim servicii complete pentru serviciile de instalare plase anti insecte. Oferim clientilor nostri o gama larga de solutii practice pentru protejarea cladirilor rezidentiale si comerciale de insecte, praf de strada, polen si alti factori de mediu negativi care reduc nivelul de confort din incapere.

Solicitati un apel

Tipuri de plase anti insecte pentru ferestre din plastic/ PVC in Chisinau

Oferim sa cumparam plasa anti insecte de tipuri diferite:

  • plasa plisata,
  • plasa – cadru;
  • structura glisanta sau rulou;
  • plase fixe cu piston.

Fiecare tip de plase anti insecte are propriile sale caracteristici tehnologice si de proiectare unice, care determina domeniul de aplicare al acestora si principiul instalarii. Cum se alege o plasa anti insecte corect? Specialistii nostri impartasesc experienta lor pe site-ul companiei noastre.

Ce folosim pentru confectionarea plaselor anti insecte?

In listele de preturi ale companiei, puteti selecta si cumpara plase anti insecte in Chisinau cu livrare pe intreg teritoriul Republicii Moldova, fabricat din materiale cu diversi indicatori de performanta. Proprietatile tehnice ale structurii si durata de viata a acesteia depind in mod direct de forma si dimensiunea celulelor si de nivelul de rezistenta a benzii utilizate pentru suprapunerea plasei. Costul unei plase anti insecte depinde si de acest indicator.

Atunci cand alegeti aceasta parte cea mai importanta a sistemului de ferestre, ar trebui sa luati in considerare, in primul rand, caracteristicile structurale ale obiectului si scopul sau. Pentru familiile cu animale de companie, este mai bine sa cumparati plase de tantari cu o panza intarita pentru a asigura siguranta maxima a animalului lor iubit.

Pentru persoanele care sufera de alergii sau persoanele care sufera de boli respiratorii care sunt extrem de sensibile la polenul plantelor, praful, plasele cu celule mici care blocheaza mai mult de 90 % din praf sunt cele mai potrivite, formand un climat interior unic si confortabil.

Atentie! Pentru ca structura sa indeplineasca pe deplin functiile care i-au fost atribuite, este necesara o corecta instalare plasa anti insecte, in conformitate cu toate cerintele tehnice.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Plase anti-insecte fixe in Chisinau

Cele mai populare printre clientii companiei noastre sunt plase anti insecte incadrate pe ferestrele din plastic/ PVC. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de accesorii de protectie poate fi utilizat mult timp si este usor de instalat. Produsele de acest tip ofera protectie fiabila impotriva prafului, insectelor, pufului de plop si polenului plantelor. Plase fixe, pe coltari (buzunarase) – acestea pot fi utilizate pentru structurile de ferestre din plastic/ PVC si alte materiale: in functie de parametrii de deschidere, de caracteristicile tehnologice, instalatorul selecteaza configuratia optima a produsului si accesoriile aferente.

Plase fixe, pe coltari (buzunarase) – s-au recomandat bine atat in cladiri rezidentiale, comerciale cat si in spatii industriale. Acestea au multe avantaje: sunt ieftine, durabile, rezistente la uzura. Pot fi cumparate chiar si de persoanele cu venituri mici.

Plase anti-insecte glisabile

Clientii cumpara plase anti insecte glisabile de la compania noastra, deoarece acestea au caracteristici unice:

  • durabilitate si caracter practic;
  • pot fi montate atat in interior, cat si in exterior;
  • sunt usor de montat pe orice tip de ferestre;
  • disponibilitate intr-o gama larga (multe tipuri si modele);
  • se instaleaza si indeparteaza usor;
  • nu obstructioneaza vederea si lumina soarelui in camera

Plase anti insecte rulou

Pentru a preveni formarea fisurilor in structura ferestrei prin care patrund insectele enervante, acestea se folosesc de obicei de plasa anti insecte glisanta sau rulou. Acestea se indoaie usor si, fiind in aceasta stare, nu numai ca nu se murdaresc, dar sunt ascunse si de ochii curiosi. Practica utilizarii acestor produse indica faptul ca, de regula, ele servesc o perioada foarte lunga de timp, oferind o protectie maxima impotriva insectelor, a particulelor mari de resturi, a prafului. Producatorul a preconizat dimensiunea celulelor de pe aceste produse de la 0,25 la 1 mm.

Plasa anti-insecte PLISSE

Acest tip de produs se remarca de restul produselor prin aspectul sau elegant. Practicitatea si versatilitatea de utilizare de plasa plisse consta in capacitatea de a muta cu usurinta panza in orice plan, pe una sau ambele parti. Acest element important si anume:plasa anti insecte plisse vanduta de compania noastra poate fi fabricata intr-o varietate de culori si se potriveste perfect oricarui interior. Plase anti insecte plisse atunci cand sunt pliate, pot fi complet ascunse in casete speciale, unde sunt protejate de praf, murdarie, precum si de impacte si sarcini externe.

Repararea de plase anti insecte in Chisinau

La tipuri frecvente repararea plasei anti insecte includ: inlocuirea manerelor, a panzelor, a accesoriilor, a cadrelor in sine daca devin inutilizabile din cauza presiunii externe. Efectuam lucrari de inlocuire plasa anti insecte pentru orice model, in functie de preferintele si capacitatea de plata a clientilor. Vom oferi partenerilor nostri optiuni mult mai convenabile si avansate din punct de vedere tehnologic, cum ar fi o „structura cu rulouri”.

Acest model nu este doar compact, dar este si situat convenabil in afara ferestrei si s-a dovedit excelent in timpul utilizarii pe termen lung. Plasa instalata in ea rar se rupe si uzeaza.

Folosirea serviciilor de reparatiilor de plase anti insecte in Chisinau, Moldova, clientul primeste o executare de calitate pentru toate lucrarile, servicii convenabile si rapide.

Specialistii companiei vor schimba plasa anti insecte cu viteza fulgerului si profesional in decurs de 20 de minute. De asemenea, se recomanda inlocuirea colturilor ingalbenite intre care este montata plasa.

Vom inlocui rapid colturi de plastic pe colturi de metal.