Uncategorized @ro

Izolam termic ferestrele din PVC in Chisinau

By septembrie 5, 2021No Comments

Cei mai multi cititori vor avea o intrebare uzuala – de ce se izoleaza geamurile termopan, astfel incat acestea au un nivel bun de etanseitate termica. La urma urmei, acestea au fost initial un inlocuitor pentru ferestrele din lemn depasite, care trebuiau captusite inainte de iarna, pentru a reduce la minimum pierderile de caldura din camera in timpul iernii. Cu toate acestea, unitatile de sticla izolatoare necesita uneori izolare termica.

Ce este necesar pentru izolarea termica a ferestrelor din PVC

Pentru a face acest lucru, trebuie sa efectuati mai multe manipulari. In primul rand, reglati canelurile ferestrei. Treptat, in cursul functionarii, cladirile renunta la pescaj, ceea ce poate duce la inclinarea structurilor ferestrelor. De regula, acest lucru nu este vizibil pentru ochiul uman, dar din aceasta cauza ferestrele isi pierd etanseitatea. Problema (daca este minora) este rezolvata prin strangerea fixarii cu o cheie hexagon ghimpata. La depistarea incalcarilor semnificative in geometrie ar trebui sa invitati specialisti in cercevea.

Ce este necesar pentru a inlocui garnitura de cauciuc

Aceste parti ale ferestrelor isi pierd elasticitatea in timp, se deterioreaza, se fisureaza. Ca urmare a acestor procese, etanseitatea ferestrei este redusa considerabil, ceea ce inseamna ca reduce nivelul de izolatie termica. Puteti rezolva problema inlocuind aceasta componenta cu una noua, achizitionand-o in magazinele de feronerie pentru ferestre si usi. La cumparare, vanzatorul trebuie sa arate partea uzata. Este mai bine sa alegeti un sigiliu de culoare neagra, deoarece in acesta nu se adauga coloranti. In plus, astfel de exemplare vor dura mai mult.

Urmatorul pas este acoperirea cusaturilor dintre fereastra si perete. Materialul optim este spuma poliuretanica. Dar, dupa cum stiti, acest material de constructie este de scurta durata si se poate deteriora, ceea ce inseamna ca exista riscul de fisuri. Prin urmare, este necesar sa demontati pantele, sa indepartati spuma veche si sa spumati totul. Acestea sunt activitati dificile de constructie, deci este mai bine sa implicati constructori profesionisti in aceste lucrari.

Geamul trebuie acoperit cu o pelicula transparenta care economiseste caldura, care nu permite trecerea radiatiilor infrarosii, reducand fluxul de caldura spre exterior. Puteti efectua aceste lucrari singur, dar foarte atent, fara graba, astfel incat sa nu se formeze bule de aer la suprafata.

Atunci cand exista probleme grave asociate cu izolarea ferestrelor recomandam rezolvarea lor cu implicarea profesionistilor companiei MEGAINSTALL. Vom gasi o cale de iesire din orice situatie.