Reparatii geamuri din plastic in Chisinau, Moldova

Esecul in timpul functionarii ferestrelor din metal-plastic reduce semnificativ indicatorul de confort in camera. Apar probleme cu izolarea fonica, etanseitatea si, ca urmare, apar curenti, praf in interiorul incaperii sau la balcon. Compania „MEGAINSTAL” va rezolva aceste neplaceri oferind servicii de inalta calitate pentru reparatii geamuri din plastic in Chisinau, Moldova, si localitatile din apropierea municipiului Chisinau.

Daca aveti probleme cu utilizarea ferestrelor, etanseitatea acestora sau alte defectiuni sunt atestate, nu inlocuiti ferestrele imediat cu altele noi. Majoritatea defectiunilor pot fi rezolvate prin comanda unui serviciilor de reparatii pentru Ferestre PVC catre mesterii companiei noastre.

Solicitati un apel

Preturi

Reglarea furniturii +  curatarea, ungerea furniturii (fara inlocuirea componentelor)
de la 150 MDL
Reglarea feroneriei usilor balconului
de la 250 MDL
Reglarea garniturii usii grupului de intrare (2 usi)
de la 350 MDL

Activitati de reglarea, pentru demontarea si montarea elementelor, precum si germetizare, izolatie a ferestrelor PVC, vor fi executate de angajatii companiei noastre cu promptitudine si la cele mai rezonabile preturi in capitala Moldovei.

Defectiunile majore care necesita repararea ferestrelor din plastic

Sistemele din plastic armat realizate din materiale PVC de inalta calitate si instalate corect intr-un apartament sau casa privata isi pot deteriora performantele odata cu trecerea timpului. Procesul este aproape inevitabil, din cauza uzurii naturale a pieselor din cauza efectelor negative ale umiditatii, schimbarea brusca a temperaturii aerului.

Efectuarea lucrarilor de reparatie de Ferestre PVC cand sunt atestate:

  • semne de aburire, se formeaza condens;
  • ruperea vizibila a cercevelei;
  • functionarea dificila;
  • depresurizarea completa a cusuturilor, verandelor;
  • blocarea sau functionarea defectuoasa a pieselor individuale;
  • cresterea indicatorilor de latime a golurilor, au aparut fisuri.

Nevoia imediata de intretinere ferestre din plastic apare si cu uzura vizibila a fitingurilor, cu dificultati de fixare in functionarea sistemului.

Scheme si compozitia ferestrei

Repararea ferestrelor din plastic – rapid si fiabil!

Va rugam sa retineti ca reparatia ferestre din plastic va fi necesar in caz de defectiune a manerelor sau mecanismelor, scaderea nivelului de etanseitate sau izolarea fonica a sistemului, incalcarea geometriei profilelor.

Efectuarea lucrarilor de intretinere de sine statator pentru ferestre din plastic sunt admisibile, dar mai degraba dificile. Cu siguranta aveti nevoie de experienta practica semnificativa, unelte speciale, piese de inalta calitate. Incredintati executia acestor lucrari profesionistilor. In afara de aceasta la serviciile de restabilire a ferestrelor din PVC, se includ si urmatoarele manipulari:

  • echilibrare si ajustare;
  • lubrifierea pieselor;
  • instalarea de elemente noi;
  • izolarea structurii.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele reparatiei ferestrelor din PVC de catre compania „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre, la preturi mici, desfasoara o lista completa de activitati care vizeaza restabilirea functionarii sistemelor de ferestre in Chisinau, Republica Moldova. Mesterii profesionisti vor efectua cu scrupulozitate orice tip de lucrari si masuratori de diagnosticare, precum si intretinerea structurilor, repararea acestora, folosind instrumente si abilitati moderne. Garantam efectuarea lucrarilor de calitate, precum si costuri reduse pentru repararea ferestrelor din plastic, si consum minim de timp.