Izolarea fonica a ferestrelor din PVC in Chisinau

Nu credem ca merita sa incercati sa economisiti bani renuntand la izolarea fonica la instalarea ferestrelor din plastic. In zilele noastre, clientii au acces la cele mai noi materiale si tehnologii care fac posibila rezolvarea acestei probleme. In acelasi timp, este posibila realizarea izolatiei fonice atat a ferestrelor din PVC, care au fost deja instalate de mult timp, cat si a produselor care nu au fost inca instalate.

Compania „MEGAINSTALL” este pregatita sa implementeze un sistem eficient de izolare fonica pentru ferestre si geamuri termopan.

Solicitati un apel

Preturi

Inlocuirea sigiliului (pentru structurile din aluminiu, inclusiv lucrarile si materialul)
de la 25 MDL
Etansarea joantei cu silicon, (depinde de adancimea si grosimea joantei)
de la 150 MDL
Etansarea joantei cu spuma poliuretanica m.r.
 de la 150 MDL

Clientii pot alege dintre doua optiuni:

Prima optiune presupune instalarea pe cadru si cercevea unui nou etansant de cauciuc, reglarea furniturii impreuna cu ungerea si curatarea, precum si etansarea imbinarilor cu silicon.

Pretul acestei lucrari este de ____ lei per contor de rulare de etansant (costul materialului impreuna cu lucrarile)

A doua optiune este relevanta daca fereastra are vedere la strada aglomerata. Intr-o astfel de situatie, in locul unei ferestre standard cu geam termopan cu una sau doua camere, instalati o optiune triplex. Triplex este un produs format din doua sau mai multe sticle de silicat sau organice, care sunt conectate impreuna folosind o compozitie fotocurabila sau o pelicula speciala de polimer. Daca geamul se sparge, cioburile nu se vor imprastia, ci vor fi tinute impreuna. De asemenea, reduce nivelul de zgomot perceput la 25 decibeli.

Costul unui astfel de produs este determinat reiesind din formula ____ lei pe metru patrat (costul materialului impreuna cu lucrarile si triplexul)

Scheme si compozitia ferestrei

Instalarea fonica pentru ferestre din plastic este usoara!

Instalarea unui sigiliu la ferestrele din plastic – o activitate foarte usoara!

Contactati MEGAINSTALL si vom face tot ce este necesar, inclusiv:

  • Demontam cauciucul de etansare uzat;
  • Curatam cadrul ferestrei de plastic;
  • Degresam suprafetele de care se va lipi etansantul;
  • Instalam sigiliul;
  • Determinam cat de strans se inchid cercevelele ferestrelor din PVC.

In plus, mesterii nostri vor executa reglarea balamalelor, lucrari de profilaxie si de reparatii la ferestre din PVC. Dar cel mai important lucru este ca datorita eforturilor noastre, locuinta dvs. va fi protejata de zgomotul extern si in sezonul rece – de pierderile de caldura. Astfel, in viitor va trebui sa cheltuiti mai putin pe incalzire. In plus, calitatea vietii dvs. se va imbunatati daca vuietul si zgomotul din exterior nu vor patrunde in incapere.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite