Uncategorized @ro

Ce sa faceti daca aveti probleme la deschiderea ferestrei din PVC?

By noiembrie 19, 2021No Comments

Toata lumea cunoaste faptul ca ferestrele din plastic sunt durabile si rezistente la uzura. Cu toate acestea, aceste produse pot avea si unele defectiuni. De cele mai multe ori, o persoana habar n-are cum se deschide o fereastra de plastic cand manerul s-a blocat .

Este posibil sa se rezolve situatia reiesind din cauzei defectiunii. Cand in geamul din plastic nu se inchide manerul, cel mai probabil unul dintre arcuri s-a rupt, partea de blocare s-a indoit sau este foarte posibil ca dispozitivul de blocare sa fi alunecat in „omolog”.

Cand nu puteti deschide fereastra in regimul „aerisire”, iar manerul nu se roteste, atunci expertii va sfatuiesc sa puneti usor presiune pe incuietoare si apoi sa incercati sa reanimati manerul.

Cand manerul refuza sa se roteasca in pozitia superioara sau se blocheaza, se misca cu dificultati semnificative, este posibil ca problema sa fie in lubrifiant, care este cel mai probabil uscat, sau sa fi patruns murdarie in mecanism. Problema poate fi rezolvata prin curatarea temeinica a sistemului de contaminare si lubrifierea mecanismului de blocare a geamurilor cu ulei (compusi speciali).

Cand ati observat ca fereastra de plastic s-a deschis incorect, atunci puteti cere ajutor producatorului de ferestre din PVC. Probabil ca a existat o deschidere dubla, adica o situatie in care cerceveaua ferestrei a fost deschisa simultan din partea de sus si din lateral.

Urmatorul algoritm de actiuni poate rezolva defectiunea rezultata:

  1. Partea superioara a cercevelei este presata.
  2. Se apasa incuietoarea de pe partea laterala a cercevelei.
  3. Manerul pivoteaza pana la capat in sus.
  4. Cerceveaua este comprimata in locul in care sunt amplasate „balamalele foarfece” speciale.
  5. Manerul revine in pozitia initiala.

O solutie excelenta la aceasta defectiune este sa va familiarizati cu videoclipul de pe Internet, care ofera recomandari pentru eliminarea defectiunii. Este mai bine sa sunati la managerii companiei noastre, iar noi vom rezolva orice problema care ar putea aparea.

Masuri de securitate:

S-a intamplat ca fereastra nu se deschide in sus pentru aerisire, probabil ca este necesar ca aceasta sa fie inspectata de catre un mester de instalare si setare. Acest lucru se poate face in cel mai scurt timp posibil, precum si in timpul intretinerii sezoniere. Cand efectuati aceste manipulari, va recomandam sa respectati mai multe reguli:

  1. Nu aplicati prea multa presiune pe cercevea
  2. Nu lasati obiecte straine in interiorul sistemului.
  3. Asigurati-va ca inchideti ferestrele in timpul vremii aspre, inclusiv zapada, uragane, ploi abundente.
  4. Rotiti manerul pana la punctul final (pana simtiti rezistenta) in timp ce deschideti sau inchideti geamul.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid repararea ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite