Uncategorized @ro

Ce intra în reparatia ferestrelor din PVC ?

By ianuarie 7, 2024No Comments

Ferestre din PVC moderne sunt o parte indispensabila a casei noastre, asigurind confort, caldura si siguranta. Cu toate acestea, în timp, ele pot necesita reparari pentru a-si mentine eficienta si aspectul atragator. În acest articol, vom vorbi despre aspectele importante de luat în considerare în timpul repararii ferestrelor din plastic, folosind experienta echipei de la MEGAINSTAL.

Aceasta lista detaliata de servicii reflecta toate aspectele pe care compania MEGAINSTAL le poate include în repararea ferestrelor din PVC, oferind clientilor o gama completa de lucrari pentru restaurarea si optimizarea functionalitatii ferestrelor:

Diagnosticare si analiza a starii ferestrelor:

Specialistii nostri efectueaza o evaluare atenta a starii ferestre din PVC, inclusiv aspectul exterior, functionarea mecanismelor, starea sticlelor si a garniturilor. Diagnosticul ajuta la identificarea oricaror posibile probleme si dezvoltarea unui plan individual de reparare.

Înlocuirea sticlelor si a garniturilor:

Daca este necesar, se efectueaza înlocuirea sticlelor si a garniturilor deteriorate. Acesta este un pas important care nu doar asigura atractivitatea estetica a ferestrelor, ci si mentine conditiile optime de izolare termica si fonica.

Reglarea si întretinerea feroneriei:

Realizam o ajustare atenta a tuturor mecanismelor ferestrelor, inclusiv a minerelor, balamalelor si a zavorului. Acest lucru garanteaza usurinta în utilizare a ferestrelor, fixarea lor sigura în pozitie închisa si previne posibilele probleme cu feroneria.

Restaurarea acoperirii:

Daca este necesar, ferestrele sunt supuse unei restaurari a acoperirii, care include îndepartarea zgirieturilor, ciobiturilor, precum si vopsirea sau restaurarea culorii. Acest lucru confera ferestrelor un aspect proaspat si atractiv.

Eliminarea curentilor si pierderilor de caldura:

Verificam etanseitatea îmbinarilor si, daca este necesar, eliminam posibilele locuri de pierdere a caldurii, asigurind izolatia termica eficienta si creind un climat confortabil în încapere.

Întretinerea preventiva:

Efectuarea unei întretineri regulate, inclusiv curatarea si ungerea mecanismelor, ajuta la prevenirea defectarilor si îmbunatateste durabilitatea ferestrelor, asigurind o functionare stabila pe termen lung.

Eliminarea zgomotelor si scirtiiturilor:

Cautam si eliminam sursele de zgomote nedorite, asigurind o atmosfera linistita si calma în casa. Reglarea mecanismelor ajuta la prevenirea aparitiei scirtiiturilor la deschiderea si închiderea ferestrelor.

Consultatii si recomandari:

Oferim clientilor consultari detaliate cu privire la starea si posibilitatile de reparare ferestrelor, precum si recomandari privind îngrijirea si mentinerea ferestrelor într-o stare excelenta.

În plus fata de lucrarile de restaurare, MEGAINSTAL ofera si servicii de întretinere preventiva, care vizeaza extinderea duratei de viata a ferestrelor din PVC. Aceasta include curatarea feroneriei, ungerea mecanismelor si verificarea starii generale a tehnologiei.

Compania MEGAINSTAL nu doar repara ferestre din PVC – noi cream solutii pe termen lung, asigurind clientilor fiabilitate si siguranta. Experienta si profesionalismul nostru ne permit sa aducem îmbunatatiri nu doar în eficienta ferestrelor, ci si în calitatea vietii clientilor nostri. Cu noi, casa ta va fi întotdeauna sub o protectie sigura.