Instalare uscatoare de rufe pe balcon

Astazi, sunt produse si utilizate o mare varietate de modele de uscatoare de rufe pe balcon. Cele mai frecvent utilizate sunt recunoscute constructiile pentru pereti, care au mai multe avantaje:

  •  sunt optime pentru camere mici, dimensiunile lor economisesc spatiu;
  •  au un design puternic si fiabil, pot rezista la sarcini semnificative;
  •  instalarea lor nu necesita mult timp si efort, nu necesita utilizarea unor instrumente complexe.

Se mai folosesc asa-numitele uscatoare „de tavan”, care fac posibila asezarea comoda a lenjeriei, a prosoapelor, a lucrurilor de dimensiuni mari, a imbracamintei exterioare.

Solicitati un apel

Preturi

Uscator de perete 
de la 1700 lei

Uscator suspendat „Liana”.
de la 1700 lei

Cuier portabil (exterior) 
de la 2000 lei

Uscator glisant
de la 1700 lei

Nuantele instalarii uscatoarelor

 Nu ar trebui sa va mire faptul ca un uscator de rufe, prevazut de proiectul de constructie de case sa lipseasca sau sa fie indisponibil. Problema se rezolva cu usurinta prin intermediul de cuiere de balcon. Acestea sunt clasificate in functie de tipul de instalatie. Sunt disponibile structuri de podea, de perete, de exterior (strada). Functia lor este de a usca hainele sau rufele dupa spalare. Ele difera intre ele prin anumite nuante, si anume:

Uscator de perete – acestea reprezinta doua blocuri, montate pe pereti opusi, intre ele se intinde o franghie. Modelele sunt considerate foarte functionale, desi sunt compacte si nu „ocupa” mult spatiu, nu se prabusesc sub influenta precipitatiilor.

Uscator suspendat „Liana”. Se monteaza pe tavan. Pentru a agata lucrurile, ar trebui coborata bara speciala si apoi returnata in pozitia opusa.

Uscator glisant. Aceasta este o unitate tehnica articulata destul de complexa, dar fiabila, care se deschide sub forma unui acordeon. Lucrurile sunt agatate pe bare din fier, plastic sau lemn. Dupa utilizare, structura se strange pe perete si nu ocupa spatiu.

Cuier portabil (exterior) util atunci cand analogul sau nu a fost prevazut in constructia locuintei. Structurile de uscare nu sunt instalate doar la parter. Uscatorul portabil nu va ocupa mult spatiu pe balcon.

Unde sa comandati la Chisinau, instalarea de uscatoare pentru rufe la balcon

O optiune excelenta de design –  uscatoare pentru rufe de balcon de la companie «MEGAINSTAL». Avem o varietate de modele, culori, accesorii. Puteti cumpara dispozitive de perete, de exterior, de perete de la noi. Toate sunt compacte si economisesc spatiul de la balcon.

Avantajele uscatoarelor de balcon:

  • de dimensiuni mici. Pliat usor, plasat intr-un spatiu restrans;
  • o gama larga de materiale. Uscatoarele oferite sunt fabricate din PVC, otel si aliaje neferoase, lemn.
  • este prevazut un mecanism special pentru reglarea tijelor. Aceste modele nu vor esua sub intensitate si sarcina, deoarece puteti regla singur intensitate;
  • multe tipuri de constructii. Realizam uscatoare pentru balcoane instalate pe podele, pereti, tavan.

Este posibil sa achizitionati un uscator de rufe pentru balcon in Chisinau de catre compania «MEGAINSTAL», la telefon: 078320723. Pretul unei anumite uscatori depinde de materialul utilizat si de dimensiuni. Verificati in prealabil costul marfii la consultantii nostri.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel