Repararea si intretinerea ferestrelor in Chisinau

Aparitia defectiunilor in functionarea ferestrelor din plastic/ PVC duce la o deteriorare grava a conditiilor de viata din incapere. Se pot produce curenti, se diminueaza izolarea fonica si a zgomotului, o cantitate mai mare de praf patrunde in incapere, din cauza scaderii etanseitatii. Compania „MEGAINSTAL” efectueaza masuri complexe pentru intretinerea, repararea, lucrari de prevenire a deteriorarii detaliilor componentelor ferestrelor din plastic/ PVC in Chisinau la cele mai mici costuri.

Solicitati un apel

Preturi

Reglarea furniturii cercevelei (o cercevea)
de la 150 MDL
Reglarea furniturii usilor balconului
de la 250 MDL
Reglarea furniturii usilor grupului de intrare (2 usi)
de la 350 MDL

Daca defectiunea unitatilor individuale ale ferestrelor, a garniturilor este remediata, nu are sens sa schimbati imediat intreaga structura. Majoritatea problemelor pot fi usor eliminate daca angajatii nostri se apuca de lucru. Vom desfasura prompt si ieftin toate activitatile de reparatii pentru:

 • reglare;
 • schimbarea componentelor;
 • etanseitate;
 • izolarea sau prevenirea si refacerea ferestrelor din plastic/ PVC.

Costul serviciului

Регулировка фурнитуры оконной створки (одна створка)

MDL 350

Регулировка фурнитуры балконной двери

MDL 350

Регулировка фурнитуры дверей входной группы (2 двери)

MDL 350

Устранение перекосов, деформации, производственного брака (одна створка)

MDL 350

Фрезеровка водоотливных (дренажных) отверстий

MDL 350

Чистка смазка фурнитуры оконной створки или двери пвх

MDL 350

Scheme si compozitia ferestrei

Ce defectiuni ale ferestrelor din plastic/ PVC necesita reparatii?

Din pacate, ferestrele moderne realizate din profile din plastic/ PVC de inalta calitate se uzeaza si se strica in timp. Acest lucru se datoreaza impactului asupra lor a factorilor meteorologici nefavorabili (modificari ale temperaturii aerului, precipitatii) si a substantelor chimice agresive, a sarcinilor de soc si a exploatarii neglijente. Repararea ferestrelor din plastic/ PVC este necesara in urmatoarele cazuri:

 • geamul termopan a inceput sa se abureasca, a aparut condens;
 • usile s-au deformat si au inceput sa se deschida si sa se inchida cu greu;
 • articulatiile si cusaturile, garniturile s-au depresurizat, zgomotele din strada au inceput sa se auda in interiorul incaperii;
 • garniturile au devenit inutilizabile;
 • latimea golurilor a crescut si au inceput sa apara fisuri.

Necesitatea de a preveni deteriorarea mecanismeleor ferestrelor din plastic apare in cazul uzurii vizibile a garniturilor, aparitiei dificultatilor si a disconfortului la deschidere, o fixare slaba a cuplarii cercevelei.

Daca sunt detectate defectiuni ale diferitor unitati, o scadere a etanseitatii, izolarea termica a structurii va necesita, de asemenea, reparatia de ferestre din plastic. Defectiunile obisnuite includ deteriorarea geamului termopan si incalcarea geometriei profilelor, care se intampla destul de des in urma exploatarii de liunga durata a sistemelor.

Este foarte dificil de efectual de sine statator lucrari de intretinere a ferestrelor din plastic. Pentru a efectua lucrari de reparatii, aveti nevoie de o experienta semnificativa in astfel de lucrari, instrumente speciale, accesorii moderne de la producatori de renume. In acest sens, este mai profitabil si mai ieftin sa contactati specialistii in aceasta chestiune.

Pe langa lucrarile de restaurare a sistemelor de ferestre, mesterii pot efectua si astfel de servicii de inalta calitate a structurilor, precum:

 • reglarea garniturilor;
 • lubrifierea pieselor;
 • instalarea de elemente noi;
 • lucrari de izolatie.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”:

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite