Reglarea profesionala a usilor din plastic si aluminiu in Chisinau

Reglarea usii de balcon din PVC nu este adesea necesara daca instalarea sa se face corect si ulterior usa este utilizata cu grija. In acest caz, toate mecanismele vor functiona perfect. Desigur, dupa un anumit timp, pot aparea totusi unele probleme. Daca se observa ca usa din PVC care duce la balcon s-a deplasat putin in jos, este dificil sa o inchideti sau nu protejeaza apartamentul de aerul rece din exterior, este necesar sa reglati usa, fapt care va elimina problema. Dupa apel, specialistii nostri vor veni rapid la fata locului si vor face un set intreg de lucrari de reglare a ferestrelor din plastic si a usilor de balcon in Chisinau. Pentru a comanda acest serviciu de la compania noastra, este suficient sa trimiteti o cerere (formular), dupa care angajatii nostri va vor contacta, vor afla care este problema dvs. si va vor oferi cea mai buna solutie.

Solicitati un apel

Preturi

Reglarea furniturii +  curatarea, ungerea furniturii (fara inlocuirea componentelor)

de la 150 MDL

Eliminarea distorsiunilor, deformarii, defectelor de fabricatie ale usii (schimbarea geometriei)

de la 250 MDL

Frezarea gaurilor de scurgere (drenaj)

de la 50 MDL

Instalarea fixatorului (limitator de deschidere a cercevelei)

de la 250 MDL

Înlocuirea manerului ferestrei / cu cheie (alb / maro)

de la 150 MDL

Manerul usii balconului (carlig) din PVC / metal

de la 150 MDL

Maner de tragere pentru usa balconului – zavor pentru fumator (carlig) (alb, maro (plastic / metal)

de la 350 MDL

Aceasta recenzie este dedicata informarii despre intretinerea produselor din metal-plastic. Va fi vorba despre modul in care este efectuata procedura de reglare usa balcon atat in inaltime, cat si in plan orizontal.

Cele mai frecvente probleme care necesita reglarea geamului termopan si a usii de balcon

Exista o serie de probleme care necesita reglare usa balcon si geam termopan din PVC. Astfel de probleme apar din cauza faptului ca panza este deplasata in raport cu cadrul usii.

Acest lucru se poate intampla datorita faptului ca usa serveste de mult timp si cu ajutorul ei se deplaseaza adesea la balcon, deschizandu-se si inchizandu-se constant. Cel mai des, clientii au nevoie de reglare usa balcon KBE sau de alte marci, deoarece mecanismele glisante de la aceste usi nu mai functioneaza in mod corespunzator. Diverse semnale pot indica acest lucru.

La deschidere, panza usii atinge pragul

In cazul in care o usa de balcon s-a deplasat in jos, atunci constructia trebuie ajustata. Frictiunea panzei de prag este un fenomen obisnuit, atunci devine mult mai putin confortabil sa folositi usa. Intr-o astfel de situatie, structura se blocheaza si cand se incearca sa deschida si la inchidere. Specialistul invitat trebuie sa stabileasca cat de ferm sunt fixate suruburile structurii. Apoi el va executa lucrari de reglare usa de plastic de la balcon.

Trebuie sa ne amintim ca, daca usa se deplaseaza in jos, acest lucru nu inseamna ca produsul in sine este de calitate slaba. De fapt, daca destul de curand dupa instalare usa de plastic a balconului s-a deplasat in jos, cel mai probabil motivul principal sunt greselile mesterului in timpul instalarii structurii sau o ajustare efectuata initial incorect.

In plus, usa se poate deplasa in jos sub propria greutate. Adesea intalnim solicitarile clientilor de a efectua lucrari de reglare usa balcon Rehau cu geam termopan cu doua camere. Acest design pastreaza perfect caldura, dar este destul de greu, din aceasta cauza, panza se deplaseaza in jos cu timpul. Puteti rezolva aceasta problema regland balamalele usii. Acest lucru face posibila restabilirea geometriei originale.

Reglarea balamalei usii balconului cand panza blocheaza in mijloc

Este necesar sa fie executata operatiunea de reglare usa de la balcon in cazul in care panza se blocheaza la mijloc, acolo unde este situat manerul sau usor deasupra acestuia. Astfel de cazuri se intalnesc destul de frecvent. Acestea devin rezultatul unor fluctuatii accentuate ale temperaturii, al caror rezultat este deformarea. Specialistul va regla inaltimea usii de balcon regland balamalele acesteia.

Usa balconului: reglarea presiunii

Cand proprietarii observa ca usa sufla, atunci exista o mare probabilitate ca s-au format fisuri in structura. Intr-o astfel de situatie, este necesar sa se faca lucrari de reglare   usa de plastic de balcon Este necesara reglarea atat pe orizontala, cat si pe inaltime, in acest caz, puteti elimina acele segmente pe care panza nu se potriveste fiabil la rama usii.

Probleme similare pot aparea din cauza nerespectarii standardelor de functionare ale structurii usii, de exemplu, daca sarcinile pe aceasta sunt prea mari. Ele apar, de asemenea, din cauza modificarii bruste a temperaturii, care duce la deformare. In procesul de ajustare a usii de balcon, este necesara pozitionarea corecta a clemei – rola, instalat la capatul usii. Este necesar ca clema – rola sa fie intr-o astfel de pozitie incat panza usii sa se uneasca cu rama fara a lasa un spatiu liber.

Servicii de reglare a furniturii pentru usa de balcon

De rand cu procesul de reglare de balamale si pozitiei in care se afla panza usii in raport cu rama este, de asemenea, uneori necesara o reglare de zavor la usa de balcon. Usile de balcon sunt echipate cu un zavor magnetic sau mecanic. Daca acest dispozitiv nu mai tine usa inchisa sau este blocat, trebuie sa determinati daca mecanismul in sine este in stare de functionare. Este recomandabil sa incredintati o astfel de operatiune unui specialist cu experienta. Compania noastra din Chisinau ofera preturi reglare usa balcon accesibile. In acelasi timp, abordarea profesionala va preveni in viitor problemele cu furnitura, astfel incat nu va trebui sa puneti o furnitura noua in loc de cea care nu mai functioneaza.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din PVC oferite de MEGAINSTAL

Lucram pe piata moldoveneasca de peste 13 ani si, in acest timp, ne-am castigat nu numai o reputatie incontestabila, ci si am insusit toate caracteristicile, nuantele acestui tip de munca, am invatat cu succes toate lucrarile de reglare usi si ferestrele din plastic. Prin urmare, toate evenimentele vor fi desfasurate de specialistii nostri cat mai prompt, profesional si a cele mai favorabile preturi. Sunati-ne la numerele indicate si Va veti convinge!