Montare glafuri in Chisinau, Moldova

Compania de productie „MEGAINSTAL” ofera clientilor sai servicii de masurare, fabricare, implementare si montare glafuri in Chisinau… Acest tip de pervaz protejeaza in mod fiabil fatada de precipitatii si garanteaza un aspect elegant si finisat sistemului de ferestre.

Solicitati un apel

Preturi

Instalarea glafurilor (pret pentru un metru rulant), spuma este inclusa in pret
de la 300 MDL
Frezarea gaurilor de scurgere (drenaj)
de la 200 MDL

Pentru ca aceasta piesa sa indeplineasca functia decorativa, de protectie, de impermeabilitate, primordial este de efectuat corect masuratorile si efectuarea precisa a montarii acestuia. Angajati numai mesteri profesionisti petru efectuarea acestor lucrari. Masuratorii nostri vor ajunge la locul destinatiei in decurs de o ora de la primirea cererii. La elaborarea desenului produsului, luam in considerare scopul si caracteristicile acestuia, deoarece acesta ar trebui sa „atarne” peste peretele portant cu 3-4 cm.

Pervazul ferestrei ar trebui sa fie insurubat la profil la un unghi de 10 grade si sa nu fie instalat perpendicular pe fereastra. Glaful este atasat prin intermediul suruburilor autofiletante si a spumei, care fixeaza suplimentar piesa. La efectuarea masurilor de instalare, trebuie acordata o atentie speciala etanseitatii articulatiilor dintre perete si reflux, precum si a cadrului, pentru a preveni accesul umiditatii sub structura pe durata exploatarii, care afecteaza negativ. Cu respectarea stricta a tuturor cerintelor de reglementare pentru instalare si masuratori, structura ferestrei va functiona mult timp.

Algoritmul pentru furnizarea de servicii de instalare a glafurilor

  • completarea unei cereri pe site-ul oficial;
  • vizita specialistilor companiei la client timp de o ora de la receptionarea cererii;
  • instalarea unui glaf;
  • intocmirea contractului;
  • plata pentru munca prestata.

Instalatorul lipeste un autocolant de structura cu un cod de identificare special, care este comunicat managerului prin telefon pentru a invita mesterul gratuit. Oferim o garantie oficiala atat pentru material, cat si pentru munca efectuata. Glaf – pana la cinci ani, pentru activitati de instalare – pana la un an.

De ce este mai bine sa comandati instalarea glafurilor de la compania noastra?

  • Costurile de timp sunt reduse. Toate cererile sunt procesate rapid pe site si reformatate intr-o comanda, iar un specialist in masuratori ajunge la locul destinatiei in 60 de minute.
  • Tot gunoiul, dupa terminarea lucrului, este scos de angajatii companiei, ei pun cu grija lucrurile in ordine in incapere.
  • Suntem o companie de incredere, cu o reputatie si o experienta incontestabila. Oferim cu succes servicii in Moldova de peste 13 ani.
  • Vom economisi resursele financiare ale clientilor. Pentru partenerii fideli, sunt este prevazut si un program de bonus precum si un sistem flexibil de reduceri. Vom selecta timpul convenabil pentru client pentru efectuarea lucrarilor.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din PVC oferite de MEGAINSTAL

Lucram pe piata moldoveneasca de peste 13 ani si, in acest timp, ne-am castigat nu numai o reputatie incontestabila, ci si am insusit toate caracteristicile, nuantele acestui tip de munca, am invatat cu succes toate lucrarile de reglare usi si ferestrele din plastic. Prin urmare, toate evenimentele vor fi desfasurate de specialistii nostri cat mai prompt, profesional si a cele mai favorabile preturi. Sunati-ne la numerele indicate si Va veti convinge!