Izolare termica balcon la cheie

Adesea, balcoanele si logiile nu sunt echipate cu structuri speciale concepute pentru a proteja impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Compania «MEGAINSTAL» ofera servicii de izolare termica balcon la cheie in Chisinau de inalta calitate, ceea ce va face incaperea sa devina mai confortabila. Putem reformata un balcon nerezidential intr-un birou confortabil si cald, o sera sau pur si simplu un loc pentru relaxare si odihna, o camera de depozitare.

Solicitati un apel

Expertii nostri rezolva aceasta problema intr-un mod complex:

  • Instalarea structurilor de ferestre din PVC folosind geamuri termopan cu mai multe camere;
  • Izolarea termica si decorarea balcoanelor folosind materiale termoizolante si panouri speciale din plastic garanteaza o protectie fiabila impotriva precipitatiilor, vantului, temperaturilor scazute, creand un anturaj elegant la balcon).
  • Izolarea termica a podelei si a tavanului balconului. Este posibil de intreprins masuri standard de izolare termica folosind componente hidroizolante sau termoizolante. Sau puteti instala un sistem electric de „podea calda”, care va adauga confort.

Izolare termica a balconului la preturi avantajoase

Este valabil un numar mare de scheme diferite, precum si proiecte care asigura diferite niveluri de izolare termica pentru loggii sau balcoane. Acest lucru este posibil datorita gamei extinse de materiale de izolare termica si a optiunilor pentru mentinerea unui anumit regim de temperatura. Clientul are posibilitatea de a alege pentru sine schema optima de izolare termica a balconului „la cheie”.

Urmatoarele materiale s-au dovedit a fi perfecte pentru izolarea termica a unei logii sau balcon in Chisinau: spuma de polistiren extrudat, vata minerala, alufa, panouri OSB, blocuri de gaz. Cel mai bun efect de izolare termica se obtine prin combinarea tuturor acestor materiale in unitati structurale separate. Acest lucru asigura eficienta maxima a izolatiei si costul optim de lucru.

Puteti comanda izolare termica a balconului de la compania noastra apeland specialistii companiei noastre. Un angajat al companiei va ajunge intr-o ora si va efectua rapid masuratorile necesare, va asculta dorintele si opiniile clientului.

Dupa ce am analizat intregul domeniu de activitate, vom oferi clientului mai multe scheme optime pentru rezolvarea sarcinii puse. Va garantam izolare termica pentru balcon la cheie de cea mai inalta calitate. Desfasuram toate tipurile de activitati de instalare cu promptitudine si precizie.

Lucrul nostru

Vitrarea, decorarea si izolarea balcoanelor gindite în fiecare detaliu

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite