Instalarea pantelor si pervazurilor in Chisinau

Instalare pervaz si pante in Chisinau – acestea sunt lucrari specifice si necesare legate de finisarea deschiderii ferestrei. In compania „MEGAINSTAL” aceasta problema este tratata de specialisti cu o experienta vasta.

Angajatii companiei vor efectua instalarea de pervaz din plastic pe intreg teritoriul Republicii Moldova si nu numai pentru a conferi stil – materialele de finisare protejeaza intreaga structura de acumularea apei, inghetare, formarea microorganismelor care formeaza mucegaiul. In acest sens, este recomandabil sa apelati la profesionisti, altfel puteti avea parte de curenti constanti in camera, pereti umezi si alte inconveniente.

Solicitati un apel

Preturi pentru instalarea pantelor si pervazurilor

Instalarea refluxurilor (pret pe metru rulant)

de la 200 MDL

Instalarea si inlocuirea glafurilor (in functie de dimensiune si material)

de la 450 MDL

Capac pervaz (atunci cand este fabricat la cheie, inlocuirea unui element suplimentar este inclusa in pret)

de la 450 MDL

Cum se realizeaza instalarea pervazurilor?

Atunci cand efectuati lucrari de instalare, este necesar sa calculati cu atentie ce grosime ar trebui sa aiba spuma de constructie folosita pentru a preveni deformarea panourilor sandwich. In timpul instalarii de pervaz mai intai se instaleaza un incalzitor pentru a proteja structura din plastic/ PVC de inghet, apoi se monteaza profilul ca finisaj, umpleti articulatiile cu plastic lichid special, deoarece acesta este practic invizibil, nu se ingalbeneste si nu mucegaieste.

Cum se realizeaza instalarea pantelorlor?

In primul rand la loc soseste specialistul in masuratori, care va indica ce dimensiuni va avea produsul. Dimensiunile vor depinde de indicatorii latimii peretelui: de la 30 cm la 60 cm in casele din panouri sau, respectiv, caramizi.
Urmand dupa aceasta procedura de realizare pervaz din plastic instalarea sa se realizeaza in conformitate cu toate cerintele. Primul lucru de facut este sa lasati goluri (pe laturi) de aproximativ 10 mm latime. Al doilea pas – este necesar sa fixati in siguranta structura pe spuma, tinand cont sa poate rezista la masa corporala a unui adult.
Toate golurile sunt sigilate cu grija cu silicon sau plastic lichid. Daca pervazul iese in afara deasupra sectiunilor bateriei, satunci se monteaza grile speciale care contribuie la circulatia corecta a aerului cald in camera.

Izolam pervazurile, ce folosim pentru asta?

Compania noastra foloseste numai materiale de cea mai inalta calitate pentru toate tipurile de lucrari. Pentru a izola orice tip de pervaz, folosim:

  • Polistiren expandat. Se instaleaza din interior de-a lungul perimetrului intregii ferestre. Panourile de gips-carton sau plastic, ipsos sunt instalate pe el.
  • Panourile sandwich. Cea mai buna optiune pentru izolarea ferestrelor din plastic/ PVC.
  • Vata minerala. Se instaleaza intre perete si materialul de finisare.

Pentru a echipa un finisaj de inalta calitate si durabil si o izolare termica a pervazurilor – sunati la specialistii companiei „MEGAINSTAL”. Este suficient sa formati o cerere pe resursa oficiala si sa discutati cu managerul referitor la ora sosirii mesterului.

Efectuarea de comanda instalare pervaz si panta in Chisinau, se poate face pe resursa oficiala sau prin intermediul unui apel telefonic. De asemenea, va vom oferi asistenta completa pentru informatii, va vom raspunde gratuit la toate intrebarile.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel