Servicii de instalare jaluzele pentru ferestre in Chisinau

Compania «MEGAINSTAL» ofera servicii de instalare jaluzele pentru ferestre de inalta calitate si complexe. Angajam doar specialisti cu experienta care vor desfasura activitati de instalare de orice complexitate in momentul convenabil pentru client.

Serviciile de instalare jaluzele pentru ferestre din plastic se bucura in prezent de o mare popularitate in randul moldovenilor. Jaluzelele sunt practice, rentabile si elegante. Produsele montate nu numai ca protejeaza incaperea si coabitantii de lumina puternica a soarelui, ci si decoreaza incaperea sau balconul.

Solicitati un apel

Preturi

Jaluzele orizontale din aluminiu

de la 150 m2 (cu instalare)

Jaluzele Zi-Noapte

de la 550 lei m2 (cu instalare)

Jaluzele verticale

afla pretul

Jaluzele textile

afla pretul

Instalarea jaluzelei rulou pe fereastra din plastic cu garantie

Datorita unei game largi de culori, puteti alege jaluzele pentru orice apartament sau casa privata. Designurile oferite de compania noastra ocupa putin spatiu, arata elegant, se deosebesc favorabil de jaluzelele si draperiile obisnuite. Sunt mult mai putin capricioase la ingrijire decat alte sisteme. Trebuie doar sa le stergeti uneori cu carpa umeda.

Jaluzelele sunt produse din PVC de inalta calitate si sunt montate cat mai aproape posibil de geamul si rama ferestrei, devenind una cu structura. Fereastra poate fi usor deschisa fara a ridica jaluzelele, ceea ce este foarte practic. Daca este necesar, produsul este infasurat rapid intr-un rulou mic care nu iese in evidenta. Puteti deschide sau inchide jaluzelele folosind circuitul de comanda.

Instalarea jaluzelelor pe fereastra din plastic reprezinta in sine o simpla manipulare, cu conditia ca procesul sa fie incredintat unui specialist profesionist.

Activitatile de instalare includ urmatoarele etape:

  • • luarea masuratorilor;
  • • instalarea elementelor de fixare;
  • • fixarea jaluzelelor de cadru.

Aparent toate actiunile nu sunt complicate. Dar, doar la prima vedere. Pentru o instalare corecta, este necesar un calcul precis pentru a evita oblicizarea. Mai mult, in procesul de lucru, va fi necesar sa gauriti rama ferestrei in mai multe locuri, anume din acest considerent greselile sunt inacceptabile. De aceea, va recomandam ca un profesionist cu experienta sa instaleze jaluzelele.

Compania „MEGAINSTAL” se ocupa cu instalarea de furnituri si accesorii pentru ferestre in Moldova, deja de peste treisprezece ani. Se instaleaza jaluzelele operativ (avem echipe mobile de specialisti) si de inalta calitate – se ofera o garantie pentru toate activitatile si materialele. Puteti comanda serviciul nostru prin resursa electronica a companiei online sau apeland managerii companiei la numarul de telefon indicat pe resursa de Internet. Personalul nostru va informa imediat clientul despre costul si calendarul lucrarilor. Preturile pentru lucrari si materiale vor surprinde placut orice client!

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din plastic/ PVC oferite de „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre vor efectua o gama completa de masuri de restaurare menite sa imbunatateasca caracteristicile ferestrelor din PVC al cele mai competitive preturi din capitala Moldovei. Vom efectua lucrari de diagnosticare aprofundate, precum si masuratori in conformitate cu standardele tehnice actuale. Folosim doar echipamente si instrumente europene moderne, care ne vor permite sa efectuam rapid intretinereade  Ferestre din PVC fara a incalca integritatea tuturor elementelor. Specialistii companiei au urmat o pregatire specializata, toti angajatii au o categorie de inalta calificare. Prin urmare, compania noastra garanteaza o calitate inalta a lucrarilor de reparatie si restaurare a ferestrelor din plastic/ PVC, precum si preturi rezonabile pentru serviciile oferite