Ermetizarea imbinarilor – cine poate beneficia de acest serviciu

Vreti sa va protejati casa de frig, zgomot si praf? Sau poate vrei doar sa scadei costurile de incalzire sau aer conditionat? Aunci atrageti atentia la ermetizarea imbinarilor!

Ermetizarea imbinarilor ferestrelor este procesul de eliminare a golurilor si spatiilor goale dintre pliante si cadrul ferestrei pentru a crea o etansare fiabila. Acest lucru ajuta la prevenirea patrunderii aerului rece, a prafului, a zgomotului si a mirosurilor in camera, precum si la imbunatatirea izolatiei fonice si termice a ferestrei.

Solicitati un apel

Preturi

Reglarea furniturii +  curatarea, ungerea furniturii (fara inlocuirea componentelor)
de la 150 MDL
Reglarea feroneriei usilor balconului
de la 250 MDL
Reglarea garniturii usii grupului de intrare (2 usi)
de la 350 MDL

Ce ofera expertii nostri

In compania noastra, oferim servicii de inalta calitate pentru ermetizarea imbinarilor ferestrelor de orice complexitate. Profesionistii nostri au o experienta vasta cu diverse materiale si design, asa ca garantam cel mai bun rezultat pentru casa sau biroul dumneavoastra.

Folosim doar materiale si echipamente moderne pentru a asigura eficienta si fiabilitatea maxima a etansarii. In plus, garantam o abordare individuala a fiecarui client si luam in considerare toate dorintele si cerintele dumneavoastra.

Scheme si compozitia ferestrei

Ermetizarea imbinarilor – rapid si fiabil!

Ermetizarea imbinarilor ferestrelor nu inseamna doar imbunatatirea confortului si eficienta ferestrelor, ci si economisirea costurilor energetice. Veti putea reduce semnificativ costurile de incalzire si aer conditionat, ceea ce va duce la economii semnificative in bani.

Nu amanati imbunatatirea confortului casei dvs. pentru mai tarziu – contactati-ne astazi si obtineti cel mai bun rezultat la un pret avantajos! Suntem gata sa va ajutam sa obtineti fiabilitatea si performanta maxima a ferestrelor dumneavoastra.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele reparatiei ferestrelor din PVC de catre compania „MEGAINSTAL”

Angajatii companiei noastre, la preturi mici, desfasoara o lista completa de activitati care vizeaza restabilirea functionarii sistemelor de ferestre in Chisinau, Republica Moldova. Mesterii profesionisti vor efectua cu scrupulozitate orice tip de lucrari si masuratori de diagnosticare, precum si intretinerea structurilor, repararea acestora, folosind instrumente si abilitati moderne. Garantam efectuarea lucrarilor de calitate, precum si costuri reduse pentru repararea ferestrelor din plastic, si consum minim de timp.