Cum se face o comanda de draperii Zi – Noapte la un pret mic in Chisinau

Draperii pentru bucatarie Zi-noapte – o solutie moderna si actuala pentru proiectarea ferestrei bucatariei. Modelul „Zi-Noapte” are anumite caracteristici de design: aceste draperii functioneaza ca jaluzelele clasice. Panza folosita este formata din dungi orizontale, realizate atat din material durabil, cat si din material transparent, care sunt dispuse alternativ. Prin deplasarea atenta a benzilor unele fata de altele, veti putea regla cu usurinta fluxul luminii solare in camera. Va rugam sa retineti ca draperii „Zi-noapte” le puteti „inchide” bine si sa intunecati complet camera, sau sa le „deschideti” cat este necesar.

Elegant din punct de vedere al solutiilor de proiectare va fi combinatia de jaluzelelor rulouri cu draperii din tesatura de o configuratie clasica. Alternativ, puteti utiliza un tul usor, transparent. Experimentand cu diferite combinatii, materiale, culori, puteti crea un interior unic, elegant in camera.

Solicitati un apel

Preturi

Jaluzele orizontale din aluminiu

de la 150 m2 (cu instalare)

 

Jaluzele Zi-Noapte

de la 550 lei m2 (cu instalare)

Jaluzele verticale

afla pretul

Jaluzele textile

afla pretul

Din ce materiale sunt facute draperiile zi-noapte?

Draperii rulou zi-noapte sunt confectionate cu ajutorul echipamentelor moderne realizate din tesaturi moderne de inalta calitate, care au multe caracteristici utile, si anume:

  •  componentele din care sunt realizate draperiile au capacitate de transmisie diferita pentru lumina soarelui, ceea ce va permite sa alegeti un produs in functie de cerintele individuale ale clientului, tinand cont de configuratia deschiderii ferestrei;
  •  materialul pe baza de tesaturi este imun la efectele radiatiilor ultraviolete si nu isi pierde stralucirea dupa o perioada oarecare de utilizare;
  •  draperiile nu se uzeaza si nu isi schimba forma atunci cand intra in contact cu aburii sau apa;
  •  o gama larga de diverse culori.

Realizam diverse modele din orice tesatura: nuante pastelate si stralucitoare, materiale simple sau complexe, texturate. Toate produsele pot fi cumparate in Chisinau.

Cum sunt instalate draperiile rulou?

Draperiile rulou sunt realizate pe o baza, cu un design simplu, usor de atasat. Setul include un set special de montare, care contine tot felul de cleme de montare, banda adeziva (fata-verso). Principalul confort la instalarea draperiilor este ca nu trebuie sa gauriti rama ferestrei, in plus, le puteti indeparta oricand fara probleme.

Aceste rulouri nu sunt special fixate rigid cu ghidaje verticale, ceea ce face ca deschiderea obloanelor sa fie cat mai confortabila. In compania noastra aveti posibilitatea de a cumpara o draperie rulou zi-noapte de orice dimensiune si culoare.

Cum sa cumperati draperii rulou zi – noapte?

Draperii rulou zi – noapte sunt o optiune moderna, fiabila, practica in utilizarea zilnica. Datorita faptului ca atunci cand sunt create, se foloseste un material cu doua straturi, care consta din dungi dense si transparente situate in plan orizontal, puteti schimba cu usurinta parametrii de iluminare ai camerei la alegerea dvs. Produsele pot fi instalate si operate in orice camera si se vor potrivi perfect in orice interior. Mai mult, nu necesita spalare. Este suficient sa le stergeti periodic cu o carpa umeda. Elementele draperiilor alterneaza intre ele, fapt datorita caruia este posibila directionarea luminii in camera in orice volum – de la lumina solara stralucitoare la intuneric absolut.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel