Vanzare si instalare de furnitura antiefractie in Chisinau

Ferestrele din PVC sunt utilizate in principal pentru a proteja locuintele de frigul extern, dar in acelasi timp indeplinesc o functie diferita, impiedicand strainii sa patrunda in casa. Pentru ca ferestrele sa protejeze in mod fiabil proprietarii de intrusi, este logic sa instalati furnitura antiefractie. Aceasta include balamale, mecanisme de blocare si rotire, manere pentru ferestre si usi cu incuietoare, precum si contrapalca de o configuratie speciala.

Solicitati un apel
противовзломная фурнитура кишинев

Care e scopul si cine are nevoie de instalarea furniturii antiefractie?

Practica arata ca de cele mai multe ori infractorii patrund in apartament prin balcon sau pe fereastra. Acest lucru inseamna ca riscul principal il intampina proprietarii de obiecte situate pe un teritoriu nepazit, proprietarii de case private, precum si locuitorii apartamentelor fie la parter, fie, dimpotriva, la etajele superioare.

Spargatorul ii ia sa deschida o cercevea tipica in maximum 15 secunde. Acest timp poate fi extins semnificativ datorita la furnitura anti-efractie pentru ferestre. Acum, pentru a fi in interiorul camerei, hotul va trebui sa sparga in intregime intreaga cercevea. O astfel de operatiune va necesita efort si nu va putea patrunde fara a face zgomot. Si daca intrusul isi da seama ca nu va deschide cerceveaua in scurt timp, atunci nu va mai pierde timpul incercand sa intre in camera.

Caracteristicile furniturii antiefractie pentru ferestrele din PVC si pretul acesteia in Chisinau

Producatorii principali echipeaza in mod standard ferestrele din PVC cu dispozitive de protectie. Cu toate acestea, in general, pretul ferestrelor antiefractie este mai mare decat cel al ferestrelor obisnuite. Cu greu poate exista vreun dubiu referitor la justificarea pretului mai mare a ferestrelor antiefractie.

Designul de furnitura antiefractie pentru ferestre din plastic este de asa natura incat un hot nu il va putea deschide din exterior. Intrucat hotul poate fi vazut cu usurinta, de obicei nu indrazneste sa incerce sa sparga geamul sau sa strice incuietoarea o perioada destul de indelungata. Instalarea ferestrelor din plastic antiefractie va face posibila evitarea intrarii neautorizate in incapere, astfel locuind intr-o astfel de incapere va deveni mult mai sigur.

Expertii care ofera recenzii furnitura antiefractie indica ca o astfel de furnitura poate fi utilizata cu orice tipuri de ferestre. Daca ferestrele din PVC instalate in apartament nu sunt de cel mai nou tip, atunci se poate de lucrat cu ele. Angajatul companiei de ferestre va alege cea mai potrivita furnitura antiefractie si va instala dispozitive moderne in locul celor vechi.

Aflati costul si rezolvati problema astazi. Consultatia este gratuita.

Solicitati un apel

Avantajele lucrarilor de reparare a ferestrelor din PVC oferite de MEGAINSTAL

Lucram pe piata moldoveneasca de peste 13 ani si, in acest timp, ne-am castigat nu numai o reputatie incontestabila, ci si am insusit toate caracteristicile, nuantele acestui tip de munca, am invatat cu succes toate lucrarile de reglare usi si ferestrele din plastic. Prin urmare, toate evenimentele vor fi desfasurate de specialistii nostri cat mai prompt, profesional si a cele mai favorabile preturi. Sunati-ne la numerele indicate si Va veti convinge!